מאפינס לימון ושקדים
גשו לסופר וקנו גרידת לימון, אבקת אפייה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגות שקדים פטל לימון, מאפינס אוכמניות לימון שקדים ללא דגנים, ו בננה-מאפינס שקדים עם Streusel שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 177° ומניחים מתלה באמצע.
בקערה גדולה, בעדינות להקציף לשלב את הקמח, סוכר ממתקים, אבקת אפייה, ומלח. תניח בצד. בקערה אחרת, להקציף לשלב את הביצים, חלב, שמנת, מיץ לימון, גרידה, וניל. תניח בצד.
במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לערבב את החמאה, סוכר superfine, ושקדים במהירות נמוכה במשך 2 דקות, או 1 דקה עבור כובעי מאפין.
עם ריצת המיקסר, לאט לטפטף את תערובת הנוזל לתוך החמאה והסוכר. זה ייראה גבשושי כמו גבינת קוטג'.
במהירות להוסיף את תערובת הקמח ב 3 scoopfuls. עצור את המיקסר וקפל אותו קצת ביד. לא לשלב באופן מלא.
כדי להפוך את ציפוי: בקערה קטנה, להקציף לשלב את השקדים, סוכר, חלב, וניל ולהניח בצד.
לרסס את מחבת מאפין ממש טוב עם ספריי nonstick, ואז קו עם liners נייר.
כדי לקבל כובע מאפין גדול, למלא את ספינות לחלק העליון. זרוק גושים גדולים של ציפוי שקדים על הבלילה עבור כל מאפין ולחץ בעדינות למקומו.
מפזרים את החלק העליון עם קצת סוכר turbinado.
אופים במשך 22 עד 24 דקות, או עד שיפוד מוכנס במרכז מאפין יוצא נקי. המאפינס צריך להיות קל וזהוב במראה.
הסר מהתנור ולאפשר להם לנוח במחבת לפחות 5 דקות לפני ההגשה.