מאפינס מחיטה מלאה
מאפינס מחיטה מלאה עשויים להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 250 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך סודה לשתיה, סוכר חום חזק, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. נסו פוסט מגורר חיטה בננה-צימוקים מאפינס חיטה, מאפינס חיטה מלאה חמוציות, ו מאפינס בננה חיטה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה עם מיקסר, לנצח חמאה וסוכר עד מעורב היטב ולא גושים להישאר.
מוסיפים חלב, יוגורט, ביצה ווניל; לנצח רק עד מעורבב.
מוסיפים קמח, סודה ופקאנים; מערבבים עד התערובת היא לחה באופן שווה.
הבלילה כפית באותה מידה לתוך 12 חמאה או כוס מאפין מצופה נייר (2 1/2 עד 2 3/4 ב. wide).
אופים בתנור רגיל או הסעה 425 עד מאפינס רק להתחיל למשוך מן הצדדים פאן באביב בחזרה במרכז כאשר נלחץ קלות, על 15 דקות.
מאפינס מגניב במחבת על 5 דקות, ואז להתהפך על מתלה ולהפוך מעוגל בצד למעלה.
מגישים חם, חם, או מגניב. אם מה שהופך עד 1 יום קדימה, לעטוף מאפינס מגניב אטום לאחסן בטמפרטורת החדר; להקפיא לאחסן יותר. כדי לחמם, לאטום בנייר כסף ואופים בתנור רגיל או הסעה כ 10 דקות.