אם אתה רוצה להוסיף עוד לקטו אובו צמחוני מתכונים לרפרטואר שלך, מאפינס מרנג לימון עשויים להיות מתכון שכדאי לנסות. מתכון זה משמש 12. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 185 קלוריות. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מ טעם הבית דורש אבקת אפייה, קליפת לימון, חמאה ויוגורט. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. עם כפית ציון 13%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: פאי מרנג לימון, סיפורים משפחתיים והדרכת מרנג, פאי מרנג לימון, סיפורים משפחתיים והדרכת מרנג, ו פאי מרנג לימון מאייר עם קרום עוגיות לימון ג'ינג'ר.
הוראות
1
מחממים תנור ל-350 זָהוּב. בקערה גדולה חמאת שמנת ו -2 / 3 כוס סוכר עד שהיא בהירה ותפוחה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קרם
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
תנור
2
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים יוגורט, מיץ לימון, לקלף לחלץ.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
חלץ
יוגורט
ביצה
3
בקערה אחרת מקציפים קמח, אבקת אפייה וסודה לשתייה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
מוסיפים לתערובת מוקרמת; מערבבים רק עד לחות. ממלאים כוסות מאפינס משומנות או מרופדות בנייר מלאות בשלושה רבעים.
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינס
5
אופים 17-19 דקות או עד קיסם מוכנס במרכז מגיע נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
6
מוציאים מהתנור. הגדל את הגדרת התנור ל -400 זָהוּב.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
בינתיים, בקערה קטנה מקציפים חלבונים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר, 1 כף בכל פעם, ומקציפים גבוה לאחר כל הוספה עד להמסת הסוכר. המשך להקציף עד שנוצרות פסגות מבריקות ונוקשות.