קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות36
ציון בריאות11
מגזין

מאפינס סובין אוכמניות בר בריא

מאפינס סובין אוכמניות בר בריא
מתכונים דומים: מאפינס סובין בננה בריא, מאפינס סובין תפוחים בריא, ו מאפינס סובין דלעת בריא.

הוראות

1
מחממים תנור לתנור קונבנציונלי 204° או375 convection.In קערה גדולה לשלב סובין, חלב חמאה ויוגורט; בואו לעמוד 15 דקות. Reserve.In קערה נפרדת משלבת קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. מערבבים נבט חיטה; reserve.In עוד קערה לערבב תחליף ביצה, מולסה, סירופ, סוכר ושמן; מערבבים לתוך תערובת סובין ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקתכוסות שמנת חמוצה מופחתת שומן, מחולקת
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
נבט חיטהנבט חיטה
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
סוביןסובין
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מוסיפים לתערובת נבט קמח חיטה ומערבבים רק כדי להרטיב.מקפלים אוכמניות בר.כף הבלילה 1/4 כוס לתוך כל משומן 1/3 כוס מאפין פח ואופים בתנור קונבנציונאלי 204° או תנור הסעה375 20 עד 25 דקות או עד המשרד למגע.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות בראוכמניות בר
נבט חיטהנבט חיטה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מגישים חמים.