מאפינס סובין ורסק תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל סובין ומאפינס רסק תפוחים. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 262 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. אם יש לכם רסק תפוחים, סוכר חום, דגני בראן צימוקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו Oat סובין-appleesauce מיני מאפינס, פוסט צימוקים סובין תפוח רוטב סובין דגנים מאפינס, ו מאפינס סובין קינמון תפוח / סופר סובין מאפין הבלילה (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים חלב על דגנים בקערה בינונית; מערבבים.
בואו לעמוד 3 דקות. בינתיים, לשלב קמח, סוכר, אבקת אפייה, תבלינים ומלח; להפריש.
לטאטא ביצה, רסק תפוחים ושמן בקערה גדולה עד מעורבב.
מוסיפים תערובת דגנים לתערובת רסק תפוחים; מערבבים היטב.
מוסיפים תערובת קמח; מערבבים רק עד לחלח. (החובט יהיה גבשושי.)
כפית לתוך 12 כוסות מחבת מאפין מוכנות.
אופים 20 דקות. או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכזים יוצא נקי וחולצות זהובות חומות. מגניב במחבת 3 דקות.