תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל מאפינס סוכר בננה חום. מנה זו מכילה סביב 0 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 19 קלוריות. והוא מספק כ 180 מנות . אם יש לכם אבקת אפייה, סודה לשתיה, בננות וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו מאפינס סוכר בננה חום, מאפינס סוכר בננה חום, ו מאפינס שיבולת שועל בננה אגוז סוכר חום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מקציפים חמאה במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר חום, פועם עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
2
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
3
מערבבים יחד בננות פירה, חלב חמאה, וניל. מערבבים יחד קמח והבא 3 מרכיבים; מוסיפים לתערובת חמאה לסירוגין עם תערובת בננה, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. (אל תפריז.) הבלילה כפית לתוך 12 כוסות מאפין משומן קלות, מילוי שני שלישים מלאים.
מרכיבים שתצטרך
בננה
חלב-חמאה
וניל
חמאה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינס
4
מפזרים באופן שווה עם אגוזי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
פקאנים
5
אופים ב 350 במשך 20 עד 25 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
הסר מן המחבתות מיד, מגניב 10 דקות על מדפים תיל.
7
טיפ: אם אין לך חלב חמאה, מערבבים 3/4 כפית. מיץ לימון או חומץ לחלב 1/4 כוס.