מאפינס סופגניית אבקת סוכר ללא גלוטן
גשו לסופר וקנו כוח אפייה, קורנפלור, חלב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: סופגניות דלעת עם אבקת סוכר זיגוג וחורים סופגניית סוכר מתובל, דלעת ללא גלוטן חורי סופגניות (Aka מאפינס מיני), ו ללא גלוטן שוקולד ממורכז מאפינס סופגנייה, חגיגה בגידה.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב האמצעי ולחמם מראש את התנור ל 350ºF. משמנים קלות את החללים של מחבת מיני מאפין עם תרסיס בישול לא מקל.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את החומרים יבשים.
מוסיפים את החומרים הרטובים ומקציפים לשלב. הבלילה תהיה דקה.
מלא את חללי המאפין כחצי מלא.
אופים במשך 20 עד 25 דקות, עד המאפינס הם חום זהוב.
בעוד המאפינס אפייה, למלא צלחת אפייה מרובע 8 אינץ ' עם אבקת סוכר.
מוציאים את המאפינס מהתנור ועובדים בקבוצות, מניחים אותם ישירות לתוך אבקת הסוכר. מגלגלים בעדינות את המאפינס בסוכר כדי לכסות אותם. האדים מהמאפינס החמים יגרמו לסוכר להיצמד למאפינס.
הסר את המאפינס מן הסוכר הקש על כל עודף.
להעביר את המאפינס מתלה תיל להתקרר. לאחסן במיכל אטום עד 3 ימים או להקפיא עד 1 חודש.