מאפינס פקאן דביק
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני ארוחת בוקר, אז נסו מאפינס פקאן דביק. מתאים ל-12 ומחירו 51 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 231 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -14 גרם שומן . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש מרגרינה, אבקת אפייה, קמח וביצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 34% , וזה לא כל כך אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו לחמניות פקאן דביקות , לחמניות דביקות פקאן ולחמניות פקאן דביקות .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים 12 כוסות מאפינס.
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה, הקינמון והמלח בקערה גדולה.
מערבבים את הביצים, החלב, השמן, רסק התפוחים, 1/2 כוס סוכר חום ותמצית וניל בקערה נפרדת. מערבבים את תערובת הביצים לתוך תערובת הקמח עד שהבלילה רק נרטבת.
שלבו את המרגרינה המומסת או החמאה, 1/4 כוס סוכר חום ואגוזי פקאן; מחלקים אותו לכל כוס מאפינס מוכן. חלקו כ-1/4 כוס בלילת מאפינס לכל כוס מאפינס, על גבי תערובת הפקאן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם הננעץ במאפינס יוצא נקי, 25 עד 30 דקות. הופכים מחבת על פיסת נייר אלומיניום; לתת לעמוד 2 דקות ואז להסיר את המחבת.