מאפינס קינואה עם אפרסקים ופקאנים יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה אחת מכילה 214 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 12 . מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לך אפרסקים, אבקת אפייה, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די טוב. מתכונים דומים: סלט תרד עם אפרסקים ופקאנים, אורז תה מתוק עם חלפיניו, אפרסקים ופקאנים, ו אפרסקים אפויים עם דובדבנים, פקאן וברי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 12 כוסות מאפינס, או קו עם מצעים מאפינס נייר.
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינס
תנור
2
מערבבים את הקינואה והמים בסיר קטן. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, במשך 10 דקות. קוצצים את האפרסקים המיובשים ומניחים אותם בסיר עם סיידר תפוחים. מביאים את הנוזל לרתיחה, מסירים את המחבת מהחום, ומאפשרים לתערובת לשבת במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים יבשים
סיידר תפוחים
קינואה
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מחבת
3
לטאטא יחד את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, מלח, קינמון ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קינמון
מוסקט
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
מערבבים את החלב, הביצה, ווניל בקערה קטנה. בזהירות להוסיף 2 כוסות של קינואה מבושל לתערובת הקמח; מערבבים את האפרסקים מחוממים פקאנים ומערבבים היטב. מערבבים בתערובת החלב רק עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
קינואה מבושלת
אפרסק
וניל
פקאנים
קמח לכל מטרה
חלב
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
סקופ את הבלילה מאפין לתוך המחבת מוכן ואופים עד צמרות האביב בחזרה כאשר נלחץ קלות וקיסם מוכנס במאפין יוצא נקי, על 25 דקות.