מאפינס קישואים מתובלים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל מאפינס קישואים מתובלים. מתאים ל-24 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 182 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. אם יש לך אגוז מוסקט, חמאה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו מאפינס קישואים מתובלים בצ'אי, קישואים מתובלים מאפינס שמן זית עם זיגוג לימון, ו מאפינס זנגביל עם Streusel מתובל ורוטב קשה מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים שני מתלים לחלק את התנור לשלישים. שורה 2 (12-well) מחבתות מאפין עם ספינות נייר. לחלופין, מעיל את הבארות עם חמאה; להפריש.
מניחים את הקמח, אבקת אפייה, קינמון, סודה לשתיה, אגוז מוסקט, ומלח בקערה בינונית ומקציפים לאוורר ולשבור כל גושים; להפריש.
מניחים את הביצים, הסוכרים, השמן והוניל בקערה גדולה ומקציפים עד שהביצים נשברות והתערובת משולבת היטב. באמצעות מרית גומי, לקפל את תערובת הקמח עד רק בשילוב. מקפלים בקישואים עד מעורב באופן שווה.מלאו את בארות המאפין כשני שלישים מהדרך.
אופים, לסובב את מחבתות מאפין מלפנים לאחור ומלמעלה לתחתית באמצע זמן הבישול, עד המאפינס הם השחמה ו tester עוגה או קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, על 25 דקות.
להעביר את המחבתות כדי מתלים תיל ולתת מגניב במשך 5 דקות.
הסר את המאפינס מן המחבתות להתקרר לחלוטין.