מאפינס ריקוטה אננס
מאפינס Ricotta אננס דורש כ 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 18. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 189 קלוריות. . גשו לסופר וקנו ביצה, תערובת עוגה, גבינת ריקוטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: נפוליאון ממולא באננס וריקוטה, טוסט ריקוטה מוקצף אננס קלוי עם מלח ים, ו מאפינס ריקוטה.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). שמן וקמח 18 כוסות מאפין, או קו עם ספינות קאפקייקס.
לפצח את הביצה לתוך כוס מדידה, ואז לשפוך מספיק שמן צמחי לעשות 1/2 כוס.
לטאטא את הביצה והשמן יחד בקערה גדולה עם גבינת ריקוטה עד חלקה. מערבבים את האננס, ולאחר מכן מוסיפים את תערובת העוגה הלבנה. מערבבים עד רק בשילוב. באופן שווה להפיץ את הבלילה לתוך 18 כוסות מאפין.
אופים בתנור שחומם מראש עד הזהב ואת צמרות האביב בחזרה כאשר לחוץ קלות, 20 עד 25 דקות. מגניב המחבתות במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.