מאפינס רסק תפוחים
מאפינס רסק תפוחים יכול להיות רק חלב חינם מתכון שחיפשת. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 12. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 209 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קינמון טחון, ג'ינג'ר טחון, אגוזי מלך וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני לא כל כך יוצא מן הכלל של 19%. מתכונים דומים: מאפינס רסק תפוחים, מאפינס רסק תפוחים, ו מאפינס רסק תפוחים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרפדים 12 כוסות מאפינס עם ספינות נייר.
מערבבים בקערה קמח, סודה לשתייה, פלפל אנגלי, אגוז מוסקט, קינמון, ציפורן, ג ' ינג ' ר ומלח.
מקציפים קיצור עם מערבל חשמלי בקערה גדולה נפרדת עד חלקה; מוסיפים דבש ומערבבים במשך 2 דקות. מערבבים תערובת קמח לתערובת קיצור, לסירוגין עם רסק תפוחים, עד שהבלילה חלקה. מקפלים פנימה צימוקים ואגוזי מלך. כף כ -2 1/2 כפות בלילה לכל כוס מאפין.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם המוחדר במרכז המאפין יוצא נקי, 20 עד 25 דקות.