מאפינס שוקולד כפול (שוב ... בחיי!)
מאפינס שוקולד כפול (שוב ... בחיי!) יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה אחת מכילה 287 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. מתאים ל-12 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך חמאה, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: מאפינס שוקולד צ'יפס ללא ביצים / מאפינס שוקולד כפול, מאפינס שוקולד כפול, ו מאפינס שוקולד כפול.
הוראות
מחממים תנור ל 500 מעלות f. קו 12 כוסות מאפין עם ספינות נייר.ממיסים את החמאה בקערה בטוחה למיקרוגל בגודל בינוני ומניחים אותה בצד להתקרר לכמה דקות.לנפות את הקמח, אבקת אפייה, מלח, סוכר ואבקת קקאו לקערת ערבוב גדולה.
לטאטא את החלב, דבש, ביצה, יוגורט וניל לתוך הקערה עם חמאה מומסת. לגרד את תערובת יוגורט לתוך תערובת הקמח ומערבבים עם מגרד מרית רחב עד מעורב-זה צריך להיות גבשושי. מערבבים בשוקולד צ ' יפס. בשלב זה, הבלילה צריכה להיות עבה מספיק כדי סוג של ערימה לתוך כוסות מאפין. זה לא צריך להיות רך או נוזלי בכלל.מחלקים את המאפינס באופן שווה בין כוסות מאפין מילוי כוסות מאפין גבוה ככל שאתה יכול.
שים את כוסות מאפין על המדף המרכזי, לסגור את התנור ואופים ב 500 במשך כ 1 ½ דקות. להפחית את החום ל 375 מעלות F. ומבשלים עוד 18-20 דקות ב 375 מעלות F עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי.