מאפינס שוקולד-משמש לבן
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם חלב, מרגרינה מקל, ג'ינג'ר גבישי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת שכבות שוקולד לבן עם מילוי משמש וקרם חמאה שוקולד לבן, שוקולד לבן-ביסקוטי משמש, ו לחמניות משמש ושוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים את הקמח ואת 5 המרכיבים הבאים (קמח דרך שוקולד) בקערה בינונית; מערבבים היטב עם מקצף. הפוך היטב במרכז התערובת.
מערבבים היטב חלב, חמאה וביצה; מערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים לתערובת קמח, ערבוב רק עד לח.
כפית על 1 כף הבלילה לתוך כל 12 כוסות מאפין מצופה ספריי בישול. כפית 2 כפיות משמר למרכז של כל כוס מאפין (לא להפיץ על הבלילה); העליון עם הבלילה שנותרה.
מפזרים באופן שווה עם 1 כף סוכר.
אופים ב 400 במשך 22 דקות או עד מאפינס באביב בחזרה כאשר נגע קלות במרכז.
הסר מהמחבת. מגניב לגמרי על מתלה תיל.