צלעות טלה לבישול איטי
צלעות טלה לבישול איטי עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה משמש 4. צופה בדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 548 קלוריות, 52 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו -40 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו בצל, חלב, שיני שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. עם כפית ציון 72%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: צלעות טלה מבושלות לאט, מתכון צלעות טלה לבישול איטי, ו צלעות טלה נטבעות-סיר איטי.
הוראות
עוטפים בייקון סביב צלעות טלה; מאובטח בעזרת קיסמים.
מניחים ב -3 קו-טי. סיר איטי. מכסים ומבשלים על גבוה במשך 1-1 / 2 שעות.
הסר צלעות; מחק קיסמים ובייקון.
מסננים נוזלים מכיריים איטיות.
מוסיפים תפוחי אדמה וגזר; למעלה עם צלעות טלה.
מפזרים רוזמרין, אבקת שום, מלח, פלפל, בצל ושום.
בקערה קטנה שלבו מרק וחלב.
יוצקים על הצלעות. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 4-6 שעות או עד שהבשר והירקות רכים.