מאפינס שוקולד עם שמן קוקוס
אם יש לכם מלח, סודה לשתיה, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 32 דקות. נסו מאפינס קוקוס שוקולד, מאפינס קוקוס שוקולד, ו מאפינס קוקוס שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F. קו 9 כוסות מאפין עם מצעים נייר. אם אתה מכין מאפינס בגודל ג ' מבו, קו 4 או 5 כוסות.
מערבבים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח יחד בקערה. כאשר מעורבב היטב, מערבבים באבקת הקקאו ואדו מיץ קנה (או סוכר או תחליף סוכר). מערבבים בשוקולד chips.In קערת ערבוב, להקציף יחד שמן קוקוס וביצה. כאשר מעורבב היטב, בהדרגה לטאטא בחמאה ווניל.
מוסיף את התערובת היבשה לתערובת הרטובה ומערבבים רק עד מעורבב.מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות המאפין. זה צריך לבוא כמעט עד החלק העליון של כל כוס.
אופים על המדף המרכזי במשך 22 דקות או עד המאפינס מופיעים להגדיר.
בואו להתקרר בקופסת המאפין.