מאפינס שיבולת שועל אוכמניות
מאפינס שיבולת שועל אוכמניות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף ארוחת הבוקר שלך. והוא מספק כ 16 מנות . מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 170 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שיבולת שועל, מלח, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: שיבולת שועל-מאפינס אוכמניות, אוכמניות-מאפינס שיבולת שועל, ו מאפינס שיבולת שועל אוכמניות.
הוראות
מניחים שיבולת שועל במעבד מזון; דופק 5 עד 6 פעמים עד שיבולת שועל דומה ארוחה גסה.
לשקול או קלות כפות קמחים לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים קמחים ו-5 המרכיבים הבאים לשיבולת שועל בקערה; מערבבים היטב עם מקציף. הפוך היטב במרכז התערובת.
שלב חלב חמאה ו -3 המרכיבים הבאים בקערה קטנה; מערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים לתערובת קמח, ערבוב רק עד לח.
לזרוק פירות יער עם 2 כפות קמח, בעדינות לקפל לתוך הבלילה. הבלילה כפית לתוך 16 כוסות מאפין מצופה ספריי בישול; מפזרים 2 כפות סוכר מגורען באופן שווה על הבלילה.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד מאפינס באביב בחזרה כאשר נגע קלות במרכז.
הסר מן המחבתות מיד; מקום על מתלה חוט.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
מגישים 1/2 עד 1 מאפין מקורר.