מאפינס שיבולת שועל שוקולד מריר
גשו לסופר וקנו מלח, איך מים, שזיפים מיובשים מזון לתינוקות, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו שוקולד מריר, עוגיות שיבולת שועל עם חמאה משחימה, שיבולת שועל דלעת שוקולד מריר, ו עוגיות שיבולת שועל שוקולד מריר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות. קו 12 כוסות מאפין עם נייר או ספינות נייר או פשוט לרסס עם תרסיס אפייה.טוחנים את שיבולת השועל במעבד מזון.
מוסיפים את אבקת הקקאו, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח ודופק לערבב. פתח את המעבד ולהוסיף מים חמים (או קפה), רסק תפוחים, חלבונים ביצה, יוגורט, סוכר (או סיבים), וניל ותמצית שוקולד (אם באמצעות). תהליך עד מעורב היטב, לעצור כדי לגרד צדדים של מעבד.
הסר העליון של המעבד ומערבבים את שבבי השוקולד (או לשפוך תערובת לתוך קערה אם זה יותר קל לך)לחלק את התערובת בין 12 כוסות מאפין — זה צריך לבוא כמעט לחלק העליון. שים בתנור, להגדיר את הטיימר במשך 18 דקות.מיד להפחית את החום ל 350 F.
אופים ב 350 במשך 18 דקות או עד מאפינס להופיע להגדיר.
בואו להתקרר ולהגדיר בכוסות.