קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מאפינס תירס בייקון-צ'דר

מאפינס תירס בייקון-צ'דר
מאפינס תירס בייקון-צ'דר יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון הלחם שלך. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 184 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך סוכר, סודה לשתייה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מאפינס תירס עם בייקון וצ'דר, מאפינס בייקון צ'דר תירס, ו בייקון ברוקולי צ'דר מאפינס תירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מניחים 12 כוסות נייר מאפין בכוס מאפין. ציפוי מעילים עם ספריי בישול; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
3
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
סכיןסכין
4
מערבבים את הקמח ואת 5 המרכיבים הבאים (באמצעות מלח) בקערה גדולה; לעשות גם במרכז התערובת.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מערבבים חלב ומיץ בקערה בינונית; בואו לעמוד 2 דקות (חלב יהיה קרדל).
מרכיבים שתצטרך
מיץמיץ
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מוסיפים חמאה וביצה; מערבבים היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ביצהביצה
7
מוסיפים לתערובת קמח, ערבוב רק עד לח. מערבבים בגבינה ובייקון. הבלילה כפית באופן שווה לתוך כוסות מאפין מוכן.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
בייקוןבייקון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
8
אופים ב 400 במשך 17 דקות או עד מאפינס באביב בחזרה כאשר נגע קלות במרכז.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
הסר מאפינס מן המחבתות מיד; מקום על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות וון זכייה ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.
וון זכייה ריזלינג
וון זכייה ריזלינג
אם אהבת את ה — 2014-ואם לא, אנחנו צריכים לשלוח משלחת חיפוש אחר הלב שלך — אתה תמצא את זה שמח, שמח, שמח. חזקה יותר מ-14', היא גם יבשה ועשירה יותר. וזה כמו שזה צריך להיות; הפרוטות של מתיקות הוא מכיל יעלה ויפול עם המבנה של היין של כל שנה, כי זה מה שעושים ייננים הגיוניים. האחרים פשוט להגדיר נוסחה והיין "" יש XY גרם של סוכר וזאט של זאט."לא זכייה ריזלינג. זה תמיד יהיה יבש ותה מתוק כך תוכל לשמור על שינוי דעתך ("חכה, זה יין יבש, לא, זה יין מתוק, לא לחכות, זה יין יבש שוב....") בעוד הבקבוק מתרוקן מהר יותר ממה שאתה יכול לדמיין.