קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםלחם
מגזין

מאפינס תירס מלוחים

מאפינס תירס מלוחים
מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 25%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון מאפינס תירס מלוחים, מאפינס תירס ופלפל מלוחים, ו מאפינס תירס ועירית מלוחים.

הוראות

1
התאם את מתלה התנור למצב האמצעי וחמם את התנור ל -450 מעלות. מכניסים תבנית מאפינס של 12 כוסות (עם תבניות בגודל סטנדרטי בנפח 12 כוסות) לתנור לחימום בזמן הכנת הבלילה.
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפינסמגש מאפינס
תנורתנור
2
תירס מוקרם במיקרוגל בכוס מדידה מסוג פיירקס 1 ליטר לרתיחה מלאה (או בסיר בינוני על אש בינונית). מערבבים 1 כוס מקמח התירס ליצירת עיסה סמיכה מאוד ודביקה. אם העיסה אינה נוקשה, מיקרוגל 30 שניות נוספות בערך.
מרכיבים שתצטרך
תירס מוקרםתירס מוקרם
קמח תירסקמח תירס
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
מיקרוגלמיקרוגל
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מקציפים חלב חמאה, אחר כך ביצים ולבסוף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
חמאהחמאה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
4
מערבבים את שארית קמח התירס עם קמח, סוכר, מלח, אבקת אפייה וסודה בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח תירסקמח תירס
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
פופפופ
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
יוצקים מרכיבים רטובים לייבוש ומערבבים עד לאיחוד.
6
מוציאים את תבנית המאפינס מהתנור; מצפים בתרסיס בישול שאינו מקל. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות (כדור גלידה קפיצי עובד היטב).
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
גלידהגלידה
ציוד שתשתמש בו
סקופ גלידהסקופ גלידה
מגש מאפינסמגש מאפינס
תנורתנור
7
אופים עד להזהבה בצדדים ובתחתית, כ -15 דקות. הופכים לרשת; תן להתקרר 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
8
מגישים.

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

מאפינס תירס עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם אוכל על האש. מקסימין גרונהאוזר הרנברג ריזלינג ספאטלזה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
מקסימין גרונהאוזר הרנברג ריזלינג ספאטלזה
מקסימין גרונהאוזר הרנברג ריזלינג ספאטלזה
הרנברג ספאטלזה הוא תמיד היין הבוהק ביותר בגרונהאוס שכן קרקעות הצפחה האדומות של הכרמים הופכות ריזלינג חומצי שופע יותר, מעט נמוך יותר, שאחיו הגדול יותר אבסטברג. מתוק ספטלי עם ניחוחות וטעמים נפיצים של תפוחים אדומים טעימים, אפרסקים צהובים, תות/ריבס ומינרלים מלוחים. בעל גוף מלא לריזלינג, מגישים עם חזיר אפוי בווירג ' יניה, קארי טלה חריף או סתם שניצל יגר מסורתי.