קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות12
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מאפינס תפוחים-אגוז

מאפינס תפוחים-אגוז
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. , שהוא מוצק. נסו מאפינס אגוז תפוחים, עוגת גבינה עם אגוז תפוחים, ו אפל-קינמון-מאפינס אגוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-425F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה וקינמון בקערה גדולה; להפריש. מקציפים ביצה, חלב, רסק תפוחים ושמן בקערה קטנה עם מקציף תיל עד מעורבב היטב. מערבבים דגנים; בואו לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
רסק תפוחיםרסק תפוחים
קינמוןקינמון
דגני בוקרדגני בוקר
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
חלבחלב
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מוסיפים לתערובת הקמח; מערבבים רק עד שתרטבו. (החובט יהיה גבשושי.) מערבבים תפוחים ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלךאגוזי מלך
תפוחתפוח
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
4
הבלילה כפית באופן שווה לתוך 12 משומן או מצופה נייר כוסות מאפין בינוני.
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
5
אופים 20 דקות. או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכזים יוצא נקי. מגניב 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור