זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. , שהוא מוצק. נסו מאפינס אגוז תפוחים, עוגת גבינה עם אגוז תפוחים, ו אפל-קינמון-מאפינס אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-425F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה וקינמון בקערה גדולה; להפריש. מקציפים ביצה, חלב, רסק תפוחים ושמן בקערה קטנה עם מקציף תיל עד מעורבב היטב. מערבבים דגנים; בואו לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
רסק תפוחים
קינמון
דגני בוקר
קמח לכל מטרה
סוכר
חלב
ביצה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
מוסיפים לתערובת הקמח; מערבבים רק עד שתרטבו. (החובט יהיה גבשושי.) מערבבים תפוחים ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלך
תפוח
קמח לכל מטרה
4
הבלילה כפית באופן שווה לתוך 12 משומן או מצופה נייר כוסות מאפין בינוני.
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינס
5
אופים 20 דקות. או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכזים יוצא נקי. מגניב 5 דקות.