קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

מבשלים את הספר: Blowtorch ראש צלעות צלוי עם שמנת חזרת

מבשלים את הספר: Blowtorch ראש צלעות צלוי עם שמנת חזרת
לבשל את הספר: Blowtorch צלעות צלוי עם שמנת חזרת נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 708 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך מלח כשר, צלוי צלעות במרכז העצם, חומץ שרי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במלח ים גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קליפת שוקולד-שקדים עם מלח ים כקינוח. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מושלם עבור יום ולנטין. נסו צלוי צלעות בקר עם קרום חזרת, מבשלים את הספר: בשר טנדרלוין עם חזרת וגליל גרגיר הנחלים, ו צלעות בקר עם קרם חזרת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה תנור בשליש התחתון של התנור ומחממים את התנור ל 275 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שים את הצלי על מתלה צלייה במחבת צלייה. החזק מבער על 1 אינץ ' מן הצלי ולהפוך חום קל את השומן מכל הצדדים; הרעיון הוא להתחיל טיוח שומן כדי להצית את הבשר רק עד פני השטח מתחיל להפוך אפור. מתבלים את הצלי בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
מבערמבער
3
להעביר לתנור, עם הבשר לכיוון החלק האחורי של התנור, לבשל עד צלי רושם 53° במרכז. זמן הבישול הכולל יהיה על 2 שעות, אבל להתחיל לבדוק את הטמפרטורה לאחר 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
הסר מהתנור ולתת לנוח במקום חם לפחות 30 דקות עבור בינוני נדיר.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
כדי לגלף, לחתוך את הבשר מן העצמות. להפריד את העצמות ולשים אותם על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
חותכים את הצלי לחצי דרך המרכז, הופכים כל צד לחתוך חתיכה למטה, וחותכים ישר למטה לפרוסות בעובי של 1/2 אינץ'. מסדרים את הבשר על המגש ומפזרים מלח ופלפל אפורים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מגישים עם קרם חזרת בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
8
קרם חזרת
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
9
- עושה על 1 כוס -
10
שים את השמנת הכבדה והחומץ בקערה בינונית וקצף עד שהקרם מחזיק צורה רכה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
להקציף בחזרת, מלח ופלפל. מקררים במיכל מכוסה עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן