קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות30
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מבשלים את הספר: Poato Basil Purée

מבשלים את הספר: Poato Basil Purée
לבשל את הספר: Poato Basil Purée נטול גלוטן, ו מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 288 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח כשר, זהב יוקון, חצי חצי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: מחית שום ורוזמרין תפוחי אדמה, מבשלים את הספר: צדפות עם פירה אפונה חזיר, ו מבשלים את הספר: פודינג סולת שוקולד עם מחית פטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה מתגלגלת וממלאים קערה עם מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
סירסיר
2
מוסיפים את עלי הבזיליקום למים הרותחים ומבשלים בדיוק 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טריבזיליקום טרי
מיםמים
3
הסר את הבזיליקום עם כפית מחוררת ומיד לצלול את העלים לתוך מי הקרח כדי להגדיר את הצבע הירוק הבהיר.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
באזיל!באזיל!
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
4
לנקז ולהניח בצד.
5
מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם ברבעים.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
6
מוסיפים את תפוחי האדמה לאותו סיר של מים רותחים וחוזרים לרתיחה. מבשלים את תפוחי האדמה במשך 20 עד 25 דקות, עד רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
7
מסננים היטב, לחזור לסיר, קיטור על חום נמוך עד כל המים הנותרים מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
בסיר קטן מעל חום בינוני, לחמם את חצי וחצי גבינת פרמזן עד קרם רותח.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
9
מניחים את הבזיליקום במעבד מזון מצויד להב פלדה מחית.
מרכיבים שתצטרך
באזיל!באזיל!
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
10
מוסיפים את תערובת הקרם החם ומעבדים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
11
עם מערבל כף יד עם הקובץ המצורף מקצף, לנצח את תפוחי אדמה חמים בסיר עד שהם נפרדו. לאט להוסיף את קרם בזיליקום חם, מלח ופלפל להכות עד חלקה. אם תפוחי האדמה צריכים להיות מחומם מחדש, לכסות ולבשל בעדינות על אש נמוכה במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
פלפלפלפל
באזיל!באזיל!
קרםקרם
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
סירסיר
12
יוצקים לתוך קערת הגשה, מפזרים גבינת פרמזן נוספת, עונה לפי הטעם, ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה