מבשלים את הספר: Poato Basil Purée
לבשל את הספר: Poato Basil Purée נטול גלוטן, ו מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 288 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח כשר, זהב יוקון, חצי חצי ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: מחית שום ורוזמרין תפוחי אדמה, מבשלים את הספר: צדפות עם פירה אפונה חזיר, ו מבשלים את הספר: פודינג סולת שוקולד עם מחית פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה מתגלגלת וממלאים קערה עם מי קרח.
מוסיפים את עלי הבזיליקום למים הרותחים ומבשלים בדיוק 15 שניות.
הסר את הבזיליקום עם כפית מחוררת ומיד לצלול את העלים לתוך מי הקרח כדי להגדיר את הצבע הירוק הבהיר.
מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם ברבעים.
מוסיפים את תפוחי האדמה לאותו סיר של מים רותחים וחוזרים לרתיחה. מבשלים את תפוחי האדמה במשך 20 עד 25 דקות, עד רך מאוד.
מסננים היטב, לחזור לסיר, קיטור על חום נמוך עד כל המים הנותרים מתאדה.
בסיר קטן מעל חום בינוני, לחמם את חצי וחצי גבינת פרמזן עד קרם רותח.
מניחים את הבזיליקום במעבד מזון מצויד להב פלדה מחית.
מוסיפים את תערובת הקרם החם ומעבדים עד לקבלת חלקה.
עם מערבל כף יד עם הקובץ המצורף מקצף, לנצח את תפוחי אדמה חמים בסיר עד שהם נפרדו. לאט להוסיף את קרם בזיליקום חם, מלח ופלפל להכות עד חלקה. אם תפוחי האדמה צריכים להיות מחומם מחדש, לכסות ולבשל בעדינות על אש נמוכה במשך כמה דקות.
יוצקים לתוך קערת הגשה, מפזרים גבינת פרמזן נוספת, עונה לפי הטעם, ומגישים חם.