מבשלים את הספר: Tenderloins בקרום עשב טרי
לבשל את הספר: Tenderloins בקרום עשב טרי עשוי להיות רק את הקרום שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1581 קלוריות, 195 גרם חלבון ו 69 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שאלות, פירורי לחם, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: עוגת סיר עוף לימוני עם קרום ביסקוויט פטרוזיליה, לבשל את הספר: סלסה עשב ערבות, ו לבשל את הספר: עשב ירוק סביצ'ה עם מלפפון.
הוראות
ראשית לעשות את קרום העשב. מקציפים את החמאה בקערה עד שמנת, ואז להכות בפירורי הלחם, עלי טרגון, עלי בזיליקום, עלי צ ' רביל, ושאלוט. מתבלים במלח ופלפל.
מורחים את התערובת בין שני גיליונות של שעווה או נייר קלף וצינה במקרר לפחות 1 שעה לפני השימוש.
זרקי את החצילים, הקישואים והעגבניות לחצי משמן הזית.
מחממים מחבת מחוררת, מוסיפים את הירקות ומבשלים על אש נמוכה, מסתובבים מדי פעם, עד רך אבל עדיין מוצק.
בינתיים, לחמם את השמן שנותר במחבת.
מוסיף את tenderloins ומבשלים מעל חום גבוה במשך כ 2 דקות בכל צד, עד השחמה, ואז להנמיך את החום ומבשל, מפנה מדי פעם, במשך 7-8 דקות, עד מבושל דרך ומכרז. מחממים את המטגן.
מעבירים את החזיר למחבת הירקות.
מניחים רצועה של קרום עשב על גבי כל tenderloin ו broil עד הקרום הוא השחמה קלות.
במידת הצורך, לעטוף את הידית של מחבת המחבת בנייר לפני צריבה כדי להגן עליו מפני נזק.