קושירגיל
מוכן ב10 דק.
מנות2
ציון בריאות6
מגזין

מבשלים את הספר: אספרגוס עם חמאה וסויה

מבשלים את הספר: אספרגוס עם חמאה וסויה
לבשל את הספר: אספרגוס עם חמאה וסויה עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 383 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. 79 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חומץ, ביצים, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: סלט אספרגוס לבן, לבשל את הספר: טארט של אספרגוס טרגון, ו לבשל את הספר: סלט חם של אספרגוס ותפוחי אדמה חדשים.

הוראות

1
למלא חצי סיר בינוני עם מים ולהביא אותו לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים מספיק מלח כשר כך שהמים מלוחים כמו מי ים. בינתיים, למלא חצי סיר בינוני עם מים, להוסיף התזה קטנה של חומץ, ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום כך המים רותחים בעדינות. אחד בכל פעם, לפצח כל ביצה לתוך כוס תה קטן עם ידית ולאחר מכן לאט ובעדינות להחליק את הביצה לתוך המים הבוערים-שולי הכוס צריך למעשה לטבול לתוך המים כך הביצה אין רחוק מאוד ליפול. התאם את החום כך שהמים יישארו ברתיחה איטית. מבשלים 2 עד 3 דקות, עד הלבן הוא רק להגדיר והחלמון הוא עדיין נוזל. השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר את הביצים לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מחממים מחבת sauté 9 אינץ ' על חום גבוה. כאשר המחבת חמה מאוד, זרוק את האספרגוס לתוך המים הרותחים ומבשלים 25 עד 30 שניות, פחות אם האספרגוס הוא רזה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מסננים את האספרגוס בעדינות לנער אותם יבש.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
סוכר אדום גססוכר אדום גס
5
מוסיפים את השמן למחבת החמה ומערבלים. מיד להוסיף את האספרגוס ולזרוק כל הזמן במשך כ 30 שניות, עד שהם הופכים מעט שלפוחיות כתמים. אל תנמיך את החום.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את רוטב הסויה ומנערים את המחבת כדי לצפות את האספרגוס; ברגע שהוא מתאדה, מסירים את המחבת מהחום, מוסיפים 1 כף מים, ומיד לאחר מכן עם החמאה. המשך לזרוק את האספרגוס עד החמאה נמסה, יצירת רוטב חום זהוב כהה emulsified.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
סוכר אדום גססוכר אדום גס
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
אם הרוטב נשבר, להוסיף עד כף מים ולהמשיך לזרוק עד שהוא חוזר יחד. מחלקים את האספרגוס ואת הרוטב בין שתי צלחות, ומעל כל אחד עם ביצה עלומה חמה.
מרכיבים שתצטרך
ביצה עלומהביצה עלומה
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
8
מפזרים את הביצים עם קצת מלח ים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה