קושירגיל
מוכן ב10 דק.
מנות2
ציון בריאות6
מגזין

מבשלים את הספר: אספרגוס עם חמאה וסויה

מבשלים את הספר: אספרגוס עם חמאה וסויה
לבשל את הספר: אספרגוס עם חמאה וסויה עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 383 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. 79 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חומץ, ביצים, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: סלט אספרגוס לבן, לבשל את הספר: טארט של אספרגוס טרגון, ו לבשל את הספר: סלט חם של אספרגוס ותפוחי אדמה חדשים.

הוראות

1
למלא חצי סיר בינוני עם מים ולהביא אותו לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים מספיק מלח כשר כך שהמים מלוחים כמו מי ים. בינתיים, למלא חצי סיר בינוני עם מים, להוסיף התזה קטנה של חומץ, ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום כך המים רותחים בעדינות. אחד בכל פעם, לפצח כל ביצה לתוך כוס תה קטן עם ידית ולאחר מכן לאט ובעדינות להחליק את הביצה לתוך המים הבוערים-שולי הכוס צריך למעשה לטבול לתוך המים כך הביצה אין רחוק מאוד ליפול. התאם את החום כך שהמים יישארו ברתיחה איטית. מבשלים 2 עד 3 דקות, עד הלבן הוא רק להגדיר והחלמון הוא עדיין נוזל. השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר את הביצים לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)(קיבלר)
זנים של פטריותזנים של פטריות
צ'דר טרי מגוררצ'דר טרי מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מחממים מחבת sauté 9 אינץ ' על חום גבוה. כאשר המחבת חמה מאוד, זרוק את האספרגוס לתוך המים הרותחים ומבשלים 25 עד 30 שניות, פחות אם האספרגוס הוא רזה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מסננים את האספרגוס בעדינות לנער אותם יבש.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
5
מוסיפים את השמן למחבת החמה ומערבלים. מיד להוסיף את האספרגוס ולזרוק כל הזמן במשך כ 30 שניות, עד שהם הופכים מעט שלפוחיות כתמים. אל תנמיך את החום.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את רוטב הסויה ומנערים את המחבת כדי לצפות את האספרגוס; ברגע שהוא מתאדה, מסירים את המחבת מהחום, מוסיפים 1 כף מים, ומיד לאחר מכן עם החמאה. המשך לזרוק את האספרגוס עד החמאה נמסה, יצירת רוטב חום זהוב כהה emulsified.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
אם הרוטב נשבר, להוסיף עד כף מים ולהמשיך לזרוק עד שהוא חוזר יחד. מחלקים את האספרגוס ואת הרוטב בין שתי צלחות, ומעל כל אחד עם ביצה עלומה חמה.
מרכיבים שתצטרך
ביצה עלומהביצה עלומה
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
8
מפזרים את הביצים עם קצת מלח ים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
(קיבלר)(קיבלר)