מבשלים את הספר: אספרגוס עם חמאה וסויה
לבשל את הספר: אספרגוס עם חמאה וסויה עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה אחת מכילה 383 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. 79 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חומץ, ביצים, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: סלט אספרגוס לבן, לבשל את הספר: טארט של אספרגוס טרגון, ו לבשל את הספר: סלט חם של אספרגוס ותפוחי אדמה חדשים.
הוראות
למלא חצי סיר בינוני עם מים ולהביא אותו לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים מספיק מלח כשר כך שהמים מלוחים כמו מי ים. בינתיים, למלא חצי סיר בינוני עם מים, להוסיף התזה קטנה של חומץ, ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום כך המים רותחים בעדינות. אחד בכל פעם, לפצח כל ביצה לתוך כוס תה קטן עם ידית ולאחר מכן לאט ובעדינות להחליק את הביצה לתוך המים הבוערים-שולי הכוס צריך למעשה לטבול לתוך המים כך הביצה אין רחוק מאוד ליפול. התאם את החום כך שהמים יישארו ברתיחה איטית. מבשלים 2 עד 3 דקות, עד הלבן הוא רק להגדיר והחלמון הוא עדיין נוזל. השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר את הביצים לצלחת.
מחממים מחבת sauté 9 אינץ ' על חום גבוה. כאשר המחבת חמה מאוד, זרוק את האספרגוס לתוך המים הרותחים ומבשלים 25 עד 30 שניות, פחות אם האספרגוס הוא רזה מאוד.
מסננים את האספרגוס בעדינות לנער אותם יבש.
מוסיפים את השמן למחבת החמה ומערבלים. מיד להוסיף את האספרגוס ולזרוק כל הזמן במשך כ 30 שניות, עד שהם הופכים מעט שלפוחיות כתמים. אל תנמיך את החום.
מוסיפים את רוטב הסויה ומנערים את המחבת כדי לצפות את האספרגוס; ברגע שהוא מתאדה, מסירים את המחבת מהחום, מוסיפים 1 כף מים, ומיד לאחר מכן עם החמאה. המשך לזרוק את האספרגוס עד החמאה נמסה, יצירת רוטב חום זהוב כהה emulsified.
אם הרוטב נשבר, להוסיף עד כף מים ולהמשיך לזרוק עד שהוא חוזר יחד. מחלקים את האספרגוס ואת הרוטב בין שתי צלחות, ומעל כל אחד עם ביצה עלומה חמה.
מפזרים את הביצים עם קצת מלח ים.