מבשלים את הספר: בזיליקום טרי Panna קוטה
אם יש לך עלי בזיליקום, מים, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: פלפל שחור Panna קוטה עם תאנים, באזיל פנה קוטה, ו Blackberry-Basil Panna Cotta.
הוראות
ממיסים ג ' לטין במים ומניחים בצד. שמור אחד או שניים עלי בזיליקום גדולים לקישוט.
מערבבים את השמנת, הסוכר, ואת שאר הבזיליקום בסיר בינוני ופשוט מביאים לרתיחה.
הסר מהחום ומכסה תלול במשך 20 דקות. מסננים את העלים מתערובת הקרם ומערבבים בג ' לטין.
מחלקים באופן שווה בין ארבעה ramekins, לכסות עם פלסטיק, צמרמורת לפחות 4 שעות או לילה כדי להגדיר.
מגלגלים עלי בזיליקום שמורים וחותכים דק לשיפונדות.
מניחים קמצוץ של שיפון על כל אחד ramekins לקשט.