מבשלים את הספר: גאלט של אפרסקים ועגבניות לבנים
לבשל את הספר: גאלט של אפרסקים ועגבניות לבנים הוא מנת תוספת צמחונית. מנה אחת מכילה 228 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח, קמח, אפרסקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: תפוח גאלט, מבשלים את הספר: גאלט קרם תאנה ודבש, ו לבשל את הספר: אפרסקים ג'ינג'ר כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קמח, סוכר ומלח בקערת העבודה של מעבד מזון. דופק לשלב.
הוסף 4 כפות של החמאה (1/2 מקל). דופק עד חתיכות בגודל של פרוטות.
הוסף את שאר החמאה והדופק למשך 2 שניות.
לחץ על המסה יחד בעדינות עם הידיים. עם כף היד שלך, למרוח רבע המסה בתנועות מהירות קצרות ממך; להמשיך עם הבצק הנותר, למרוח אותו רבע בכל פעם עד שכל הבצק שמח מחדש את הרבעון הראשון. (עבודה במהירות, כך הבצק לא מקבל קשה.) לאסוף את הבצק יחד בכדור ולחזור עוד פעם אחת. מכסים בניילון נצמד ולוחצים לדיסק עגול שטוח. להכניס למקרר לפחות 30 דקות או עד 2 ימים. (הבצק יכול גם להיות קפוא במשך חודש אחד.)
לאחר מנוחה הבצק, להשתמש בד בצק עטוף סיכה מאפה, מחצלת מאפה, לגלגל אותו למעגל עבה 1/8 אינץ'.
מניחים את הבצק על מחבת מרופדת סילפט. מקררים תוך הכנת האפרסקים והעגבניות.
חותכים את האפרסקים לפרוסות 1/4 אינץ'. באמצעות סכין משונן חדה, לעשות את אותו הדבר עבור העגבניות.
מערבבים את הקמח והסוכר יחד ומפזרים על הבצק, ומשאירים גבול של 1 אינץ ' ללא קמח.
הנח את האפרסקים במעגלים קונצנטריים סביב הבצק, עדיין משאיר גבול 1 אינץ'. על כל שלוש פרוסות אפרסקים, הניחו פרוסת עגבניות אחת.
מקפלים את הגבול 1 אינץ ' מעל הפרי בקצה מסולסל.
מברשת עם חמאה מומסת ומפזרים עם הנותרים 1/2 כף סוכר.
אופים עד הקרום הוא זהוב ואת הפרי הוא רך. אם מיצים נדרסו, לצחצח את הפירות איתם. תחליקי את הטארט למדף כדי להתקרר. ואז להחליק על צלחת לחתוך.