מבשלים את הספר: כדור גבינה עם כמון, נענע ופיסטוקים
לבשל את הספר: כדור גבינה עם כמון, מנטה, ופיסטוקים עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 270 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 34 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו את פקורינו רומנו, גבינת עיזים, נענע ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: כרובית קלויה זרעי כמון עם יוגורט מלוח, מנטה, זרעי רימון, מבשלים את הספר: קבב כבש עם זיגוג רימון-כמון, ו מבשלים את הספר: בשר סרטנים, תירס וסלט כמון בחניתות אנדיב (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים את גבינת שמנת וגבינת עיזים בקערה גדולה עם כף עץ עד שמנת וקלילה. הכה את גרידת לימון ומיץ. מקפלים את הפקורינו רומנו, כוסברה, כמון, סלרי, מנטה, ופלפל. מתבלים לפי הטעם במלח.
להניח חתיכה גדולה של פלסטיק לעטוף על הדלפק. באמצעות מרית, לגרד את תערובת הגבינה לתוך מרכז הפלסטיק. משוך את הקצוות של ניילון לעטוף וליצור את הגבינה לכדור. לעטוף בחוזקה, במקום בקערה כדי לשמור על הצורה, וצינה במקרר לפחות 2 שעות.
יוצקים פיסטוקים הקרקע לתוך קערה רדודה. לפתוח את כדור הגבינה ולגלגל אותו באגוזים עד מצופה.
מניחים את הכדור על צלחת הגשה, מכסים בניילון נצמד, ומקררים עד שמוכנים לשרת (או עד 2 ימים).
חצי שעה לפני ההגשה, לפתוח את כדור הגבינה ולתת לו לבוא לטמפרטורת החדר.