קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות16
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מבשלים את הספר: לחיי בקר מטוגנות עם מחית סקווש רימונים

מבשלים את הספר: לחיי בקר מטוגנות עם מחית סקווש רימונים
צריך מנה צמחונית בצד? לבשל את הספר: הלחיים בקר מטוגן רימונים עם מחית דלעת סקווש יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 488 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך מלח ופלפל, דלעת סקווש, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: צדפות עם פירה אפונה חזיר, 2ways2percent: Butternut סקווש Pizzan ו מחית סקווש שמנת עם צדפות ובייקון, ו מבשלים את הספר: Poato Basil Purée (מתכונים דומים).

הוראות

1
חתיכות לחי בקר טפיחה יבשות. מתבלים במלח ופלפל מכל הצדדים ומעלים בציפוי קל של קמח.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
מחממים את השמן בסיר גדול ובטוח לתנור או בתנור הולנדי בחום גבוה עד שהשמן מתחיל להתפוצץ. לנער את עודף הקמח ולמקם את לחיי בשר בשכבה אחת על החלק התחתון של המחבת (עובד בקבוצות במידת הצורך). חום בכל צד עד מוזהב קלות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
הסר לחיי בשר עם מלקחיים ולהניח בצד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מחממים תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי למחבת (מוסיפים שמן נוסף אם התחתית יבשה מאוד), ומזיעים על אש נמוכה עד לריכוך, כ-6 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומגרדים כל חתיכות שחומות מתחתית המחבת. החזירו את לחיי הבשר לסיר, והוסיפו את היין וכוס אחת של מיץ הרימונים. מביאים רק לרתיחה, ערבוב. מכסים, ומעבירים לתנור כדי לקלוע במשך 3 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימוניםמיץ רימונים
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
בינתיים, חותכים את הסקווש לחצי לאורכו ומוציאים את הזרעים. בנדיבות שמן מגש אפייה וחצאי סקווש מקום לחתוך בצד למטה. צלוי במשך כ 1 שעה בעוד לחיי הבשר הם צולים, או עד צמרות רכות למגע והבשר מתחת הוא רך דרך.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
בואו להתקרר, לגרד את הבשר מן העורות עם כף.
8
מעבירים לסיר ומוסיפים את החמאה, השמנת וכמה צביטות מלח תוך ערבוב על חום בינוני. באמצעות בלנדר יד, לעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
9
החזירו את הסיר עם לחיי הבשר לתנור.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
להעביר בשר למנה נפרדת בזהירות עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
11
מוסיפים את הכוס הנותרת של מיץ רימונים ומפחיתים את הרוטב לחצי, תלוי כמה נוזל יש מלכתחילה. מסדרים לחיי בשר על צלחת עם כף של מחית סקווש, העליון עם מצקת או שניים מהרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימוניםמיץ רימונים
סכין קילוףסכין קילוף
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
12
מקשטים עם זרעי רימון טריים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון