מבשלים את הספר: לחיי בקר מטוגנות עם מחית סקווש רימונים
צריך מנה צמחונית בצד? לבשל את הספר: הלחיים בקר מטוגן רימונים עם מחית דלעת סקווש יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 488 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך מלח ופלפל, דלעת סקווש, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: צדפות עם פירה אפונה חזיר, 2ways2percent: Butternut סקווש Pizzan ו מחית סקווש שמנת עם צדפות ובייקון, ו מבשלים את הספר: Poato Basil Purée (מתכונים דומים).
הוראות
חתיכות לחי בקר טפיחה יבשות. מתבלים במלח ופלפל מכל הצדדים ומעלים בציפוי קל של קמח.
מחממים את השמן בסיר גדול ובטוח לתנור או בתנור הולנדי בחום גבוה עד שהשמן מתחיל להתפוצץ. לנער את עודף הקמח ולמקם את לחיי בשר בשכבה אחת על החלק התחתון של המחבת (עובד בקבוצות במידת הצורך). חום בכל צד עד מוזהב קלות.
הסר לחיי בשר עם מלקחיים ולהניח בצד בקערה.
מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי למחבת (מוסיפים שמן נוסף אם התחתית יבשה מאוד), ומזיעים על אש נמוכה עד לריכוך, כ-6 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומגרדים כל חתיכות שחומות מתחתית המחבת. החזירו את לחיי הבשר לסיר, והוסיפו את היין וכוס אחת של מיץ הרימונים. מביאים רק לרתיחה, ערבוב. מכסים, ומעבירים לתנור כדי לקלוע במשך 3 עד 4 שעות.
בינתיים, חותכים את הסקווש לחצי לאורכו ומוציאים את הזרעים. בנדיבות שמן מגש אפייה וחצאי סקווש מקום לחתוך בצד למטה. צלוי במשך כ 1 שעה בעוד לחיי הבשר הם צולים, או עד צמרות רכות למגע והבשר מתחת הוא רך דרך.
בואו להתקרר, לגרד את הבשר מן העורות עם כף.
מעבירים לסיר ומוסיפים את החמאה, השמנת וכמה צביטות מלח תוך ערבוב על חום בינוני. באמצעות בלנדר יד, לעבד עד חלקה.
החזירו את הסיר עם לחיי הבשר לתנור.
להעביר בשר למנה נפרדת בזהירות עם כפית מחוררת.
מוסיפים את הכוס הנותרת של מיץ רימונים ומפחיתים את הרוטב לחצי, תלוי כמה נוזל יש מלכתחילה. מסדרים לחיי בשר על צלחת עם כף של מחית סקווש, העליון עם מצקת או שניים מהרוטב.
מקשטים עם זרעי רימון טריים.