קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות16
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מבשלים את הספר: לחיי בקר מטוגנות עם מחית סקווש רימונים

מבשלים את הספר: לחיי בקר מטוגנות עם מחית סקווש רימונים
צריך מנה צמחונית בצד? לבשל את הספר: הלחיים בקר מטוגן רימונים עם מחית דלעת סקווש יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 488 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך מלח ופלפל, דלעת סקווש, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: צדפות עם פירה אפונה חזיר, 2ways2percent: Butternut סקווש Pizzan ו מחית סקווש שמנת עם צדפות ובייקון, ו מבשלים את הספר: Poato Basil Purée (מתכונים דומים).

הוראות

1
חתיכות לחי בקר טפיחה יבשות. מתבלים במלח ופלפל מכל הצדדים ומעלים בציפוי קל של קמח.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
מחממים את השמן בסיר גדול ובטוח לתנור או בתנור הולנדי בחום גבוה עד שהשמן מתחיל להתפוצץ. לנער את עודף הקמח ולמקם את לחיי בשר בשכבה אחת על החלק התחתון של המחבת (עובד בקבוצות במידת הצורך). חום בכל צד עד מוזהב קלות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר לחיי בשר עם מלקחיים ולהניח בצד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מחממים תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי למחבת (מוסיפים שמן נוסף אם התחתית יבשה מאוד), ומזיעים על אש נמוכה עד לריכוך, כ-6 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומגרדים כל חתיכות שחומות מתחתית המחבת. החזירו את לחיי הבשר לסיר, והוסיפו את היין וכוס אחת של מיץ הרימונים. מביאים רק לרתיחה, ערבוב. מכסים, ומעבירים לתנור כדי לקלוע במשך 3 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימוניםמיץ רימונים
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
בינתיים, חותכים את הסקווש לחצי לאורכו ומוציאים את הזרעים. בנדיבות שמן מגש אפייה וחצאי סקווש מקום לחתוך בצד למטה. צלוי במשך כ 1 שעה בעוד לחיי הבשר הם צולים, או עד צמרות רכות למגע והבשר מתחת הוא רך דרך.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
7
בואו להתקרר, לגרד את הבשר מן העורות עם כף.
8
מעבירים לסיר ומוסיפים את החמאה, השמנת וכמה צביטות מלח תוך ערבוב על חום בינוני. באמצעות בלנדר יד, לעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
9
החזירו את הסיר עם לחיי הבשר לתנור.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
להעביר בשר למנה נפרדת בזהירות עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
11
מוסיפים את הכוס הנותרת של מיץ רימונים ומפחיתים את הרוטב לחצי, תלוי כמה נוזל יש מלכתחילה. מסדרים לחיי בשר על צלחת עם כף של מחית סקווש, העליון עם מצקת או שניים מהרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימוניםמיץ רימונים
סכין קילוףסכין קילוף
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
12
מקשטים עם זרעי רימון טריים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון