קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות16
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מבשלים את הספר: לחיי בקר מטוגנות עם מחית סקווש רימונים

מבשלים את הספר: לחיי בקר מטוגנות עם מחית סקווש רימונים
צריך מנה צמחונית בצד? לבשל את הספר: הלחיים בקר מטוגן רימונים עם מחית דלעת סקווש יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 488 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך מלח ופלפל, דלעת סקווש, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: צדפות עם פירה אפונה חזיר, 2ways2percent: Butternut סקווש Pizzan ו מחית סקווש שמנת עם צדפות ובייקון, ו מבשלים את הספר: Poato Basil Purée (מתכונים דומים).

הוראות

1
חתיכות לחי בקר טפיחה יבשות. מתבלים במלח ופלפל מכל הצדדים ומעלים בציפוי קל של קמח.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
מחממים את השמן בסיר גדול ובטוח לתנור או בתנור הולנדי בחום גבוה עד שהשמן מתחיל להתפוצץ. לנער את עודף הקמח ולמקם את לחיי בשר בשכבה אחת על החלק התחתון של המחבת (עובד בקבוצות במידת הצורך). חום בכל צד עד מוזהב קלות.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר לחיי בשר עם מלקחיים ולהניח בצד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מחממים תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי למחבת (מוסיפים שמן נוסף אם התחתית יבשה מאוד), ומזיעים על אש נמוכה עד לריכוך, כ-6 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומגרדים כל חתיכות שחומות מתחתית המחבת. החזירו את לחיי הבשר לסיר, והוסיפו את היין וכוס אחת של מיץ הרימונים. מביאים רק לרתיחה, ערבוב. מכסים, ומעבירים לתנור כדי לקלוע במשך 3 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימוניםמיץ רימונים
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
בינתיים, חותכים את הסקווש לחצי לאורכו ומוציאים את הזרעים. בנדיבות שמן מגש אפייה וחצאי סקווש מקום לחתוך בצד למטה. צלוי במשך כ 1 שעה בעוד לחיי הבשר הם צולים, או עד צמרות רכות למגע והבשר מתחת הוא רך דרך.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
7
בואו להתקרר, לגרד את הבשר מן העורות עם כף.
8
מעבירים לסיר ומוסיפים את החמאה, השמנת וכמה צביטות מלח תוך ערבוב על חום בינוני. באמצעות בלנדר יד, לעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
9
החזירו את הסיר עם לחיי הבשר לתנור.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
להעביר בשר למנה נפרדת בזהירות עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
11
מוסיפים את הכוס הנותרת של מיץ רימונים ומפחיתים את הרוטב לחצי, תלוי כמה נוזל יש מלכתחילה. מסדרים לחיי בשר על צלחת עם כף של מחית סקווש, העליון עם מצקת או שניים מהרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימוניםמיץ רימונים
סכין קילוףסכין קילוף
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
12
מקשטים עם זרעי רימון טריים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון