קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מבשלים את הספר: לינגוויני עם פול, שום, עגבניות ופירורי לחם

מבשלים את הספר: לינגוויני עם פול, שום, עגבניות ופירורי לחם
לך לחנות ותביא רוטב עגבניות, שמן זרעי ענבים, פקורינו רומנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: אטריות ביצים עם פול, כרישה, ומורל, מבשלים את הספר: ריגטוני עם כרובית, פקורינו, פלפל חריף ופירורי לחם, ו מבשלים את הספר: סלמון עם עגבניות, שמיר, ומרק שום (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים סיר גדול של מים על להרתיח ומלח אותו היטב.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
בינתיים, לחמם את שמן זרעי הגפן על חום גבוה. לאחר דקה, להוסיף את השום. לבשל אותו, ערבוב מדי פעם, במשך דקה או שתיים עד שהוא ריחני.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
3
מוסיפים את favas ומערבבים או לזרוק כדי לצפות אותם בשמן. לאחר 30 שניות, מוסיפים את מרק הירקות (בזהירות, בתוספת אחת גדולה) כדי לקרר את המחבת. מערבבים או לנער את המחבת, ואז לחכות מרק לבוא לרתיחה ולהוסיף את רוטב העגבניות, כפית מלח, פתיתי פלפל אדום. זרוק את הפסטה לתוך המים הרותחים ומבשלים ומוסיפים את החמאה לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מסננים את הפסטה ומוסיפים לרוטב החם. כבה את החום וזרוק את הפסטה כדי לצפות אותו ברוטב. מנה את הפסטה בין קערות הגשה ומקשטת בשמן זית, גבינה מגוררת ופירורי לחם. תציע פלפל שחור ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה