קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות22
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מבשלים את הספר: מוס פלפל אדום עם טוסטים שום

מבשלים את הספר: מוס פלפל אדום עם טוסטים שום
לבשל את הספר: מוס פלפל אדום עם טוסטים שום הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 616 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. לך לחנות ותביא חומץ יין, מלח ים מלדון ופלפל, פלפל קאיין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו מבשלים את הספר: שום ופלפל שחור סרטני צדפים רכים, לבשל את הספר: מוס שוקולד הטוב ביותר, ו מבשלים את הספר: מוס לימון טרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את העגבניות במחבת קטנה ומפזרים את פתיתי אגר מעל. חמים דרך חום נמוך, מערבלים את העגבניות סביב עד שהם מתחילים לנבול ולשחרר כמה מהמיצים שלהם, ואז מערבבים את פתיתי האגר הנמסים לאט. אפשר
מרכיבים שתצטרך
2
סטו בעדינות במשך 3 עד 4 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
3
Purée פלפלים piquillo, קאיין, מלח סלרי, סוכר, וחומץ בבלנדר עד חלקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל פיקילופלפל פיקילו
4
הוסף את העגבניות לבלנדר עכשיו (גירוד כל שריד אחרון עם מרית) ולהתמזג בקצרה שוב. עכשיו להעביר את התערובת הזאת
מרכיבים שתצטרך
5
דרך מסננת משובחת לתוך קערה, לחיצה על המוצקים עם החלק האחורי של מצקת קטנה. להכניס למקרר לפחות 30 דקות, או עד תחילת להגדיר.
6
מקציפים את השמנת בקערה אחרת, רק עד פסגות רכות טופס. עכשיו להעביר את הקצף לתערובת הפלפל ולתת את זה קצר whisking כדי לשחרר אותו.
מרכיבים שתצטרך
7
בזהירות לקפל את הקרם לתוך purée פלפל עד משולב היטב וללא פסים לבנים. Decant לתוך ramekins, להחליק על פני השטח, ולמתוח חתיכת פלסטיק לעטוף מעל כל אחד מהם. מניחים במקרר להגדיר, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
8
להרמת הכוסית שום, טוסט פרוסות באגט עד שנשרף יפה. לשפשף את שן שום לחתוך על כל אחד, העונה קלות, ומברשת עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
9
לאכול את מוס הפלפל האדום עם כפיות, מדי פעם להפיץ חלק ממנו על טוסטים שום.
מרכיבים שתצטרך