מבשלים את הספר: נקניק חזיר Spiedini עם בוקונצ'יני ועגבניות שרי
לבשל את הספר: נקניק חזיר Spiedini עם Bocconcini ועגבניות שרי נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 488 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שמן זית ריחני, בשר נקניק הוסר מן התרמילים שלה, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו לבשל את הספר: סאלינה בסגנון Spaghettini עם עגבניות שרי, מבשלים את הספר: סטייקים פולנטה עם אספרגוס פסטו, עגבניות שרי, בוראטה, ו מבשלים את הספר: עגבניות שרי מתוק ואופה נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, להשתמש במזלג כדי לשבור את נקניק בתפזורת.
מוסיפים את השום הטחון, 3 כפות בזיליקום טחון, המלח והפלפל, ומערבבים את החומרים במזלג. טופס כדורים של תערובת נקניק, באותו גודל כמו עגבניות שרי. (החום של הידיים שלך יהיה לרכך את השומן בבשר ולאגד את הצורה.)
מניחים את כדורי הבשר על תבנית אפייה מעוטרת.
אופים עד שהם חומים ועשו את השומן שלהם לתוך תבנית האפייה, 12 דקות.
חוט את כדורי הבשר, בוקונצ 'יני, ועגבניות שרי על שיפודי במבוק 12 אינץ', לסירוגין ושימוש 2 של כל אחד לכל שיפוד.
טפטוף שמן זית על שיפודים ומפזרים עם בזיליקום טחון הנותרים.