מבשלים את הספר: סטייק רצועה עם שעועית שחורה, תירס וכוסברה
מבשלים את הספר: סטייק רצועה עם שעועית שחורה, תירס, כוסברה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 53 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 641 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, מאוד jalapeño צ'ילה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון קמח תירס עם רוטב שוקולד Lapsang Souchong כקינוח. זה מושלם עבור יום ולנטין. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: הודו עם שעועית שחורה מתובלת בכופתאות טופו, מבשלים את הספר: חצוצרות שחורות ותירס מתוק ברוטב שמנת טרגון, ו סיר אחד עוף סיד כוסברה עם תירס ושעועית שחורה.
הוראות
מחממים את הגריל או מחבת גריל. בקערה קטנה, להקציף יחד את רוטב הסויה, שום, ושמן.
מורחים את התערובת על הסטייקים ומשרים במשך 30 דקות. גריל את הסטייקים כדי doneness הרצוי, 4 עד 5 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר.
בינתיים, בקערה בינונית, לשלב את השעועית השחורה, כוסברה, עגבניות, תירס, בצל, מיץ וצ ' ילה. מתבלים במלח ופלפל.
הסר את הסטייקים מן הגריל ומניח על צלחות.
מגישים את השעועית השחורה ותערובת תירס על גבי.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו חוות ברינג ' ר האוול (Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch) עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
![מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot]()
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק