מבשלים את הספר: סלט השרימפס של ראול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: סלט שרימפס של ראול. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 192 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ים, סלרי, שרימפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. 32 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו לבשל את הספר: שרימפס מרפסת שמים סלט אבוקדו, לבשל את הספר: שרימפס Biryani, ו לבשל את הספר: ביצה שרימפס האי של סאליבן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מקציפים יחד את מיץ העגבניות, מיץ לימון, רוטב ווסטרשייר, טבסקו ומלח. טעם לתיבול.
מוסיף את הפלפלים והסלרי האדומים. מערבבים כדי להתמזג. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה כדי לאפשר לטעמים להתפתח.
לזרוק את השרימפס עם מספיק רוטב רק כדי לייפות קלות ובאופן שווה את החומרים.
מוסיפים את העירית וזורקים כדי להתמזג. טעם לתיבול. תלוש את סלט השרימפס על צלחות, ותגיש.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.