קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

מבשלים את הספר: סלמון עם עגבניות, שמיר, ומרק שום

מבשלים את הספר: סלמון עם עגבניות, שמיר, ומרק שום
מבשלים את הספר: סלמון עם עגבניות, שמיר, ומרק שום נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 221 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו פלפל, שמן קנולה, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: 'סלמון צלוי עם שומר, פטרוזיליה ועגבנייה, מבשלים את הספר: מרק שום קסטיליאני, ו לבשל את הספר: מרק עגבניות שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקצרה כתם הסלמון יבש עם מגבת נייר לפני חיתוך אותו לחתיכות 1 אינץ'. במחבת nonstick, לחמם את 1/2 כפית שמן על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הסלמון וצור, מסתובבים פעם אחת, במשך 1 עד 2 דקות בכל צד, או עד השחמה קלה. הדג יבשל עוד יותר במרק.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
3
מעבירים לצלחת ומניחים בצד.
4
בסיר 3 או 4 ליטר, מחממים את הנותרים 1 כף על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיפים את הבצל ומבשלים בעדינות, ערבוב מדי פעם, במשך כ 4 דקות, או עד ריחני ורך.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים את העגבניות והמלח, מכסים ומבשלים במשך כ 4 דקות, או עד שהעגבניות מתמוטטות. לחשוף ולהוסיף את הסלמון, רוטב דגים, ומים. להעלות את החום גבוה ולהביא לרתיחה, באמצעות מצקת כדי לרפרף ולהשליך כל חלאות שעולה על פני השטח. מנמיכים את החום לרתיחה עדינה,כך שהמרכיבים רוקדים במרק. מבשלים 15 דקות כדי לפתח ולרכז את הטעמים. אם אתה לא מגיש את המרק מיד, לכבות את החום לכסות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
7
רגע לפני ההגשה, להחזיר את המרק לרתיחה. לטעום ולהוסיף תוספת מלח או רוטב דגים, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
(צינור גדול)(צינור גדול)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
8
מוסיפים את השמיר והשום ומכבים את החום. מצקת לתוך קערת הגשה ומפזרים את הפלפל.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה שמורת 7cellars Elway עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
שרדונה שמורת 7cellars Elway
שרדונה שמורת 7cellars Elway
שרדונה שמורת אלווי 2018 הוא מאוזן היטב, מציג פירות טרופיים פריכים, תפוחים ואגסים טעמים עם אלמנטים פרחוניים קלים. רמזים של וניל משלימים גימור אלון חלק, מתמשך.זוג זה יין פריך עם מנות קלות כגון פירות פרוסים & גבינות, סלט פסטה לימון, עוף קלוי עם עשבי תיבול, או פודינג וניל.