מבשלים את הספר: ספגטי מחיטה מלאה עם עוף צלוי, כרוב ניצנים מגורר, ופרמזן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: ספגטי חיטה מלאה עם עוף צלוי, כרוב ניצנים גרוסים, ופרמזן. מנה אחת מכילה עד 54 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 1029 קלוריות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-117 היו אומרים שהוא פגע במקום. גשו לסופר וקנו עוף צלוי, חמאה, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: רטיני חיטה מלאה עם כרוב ניצנים מגורר, לבשל את הספר: ספגטי מחיטה מלאה עם כרוב, ו כרוב ניצנים גרוסים עם פיסטוקים, חמוציות ופרמזן.
הוראות
להביא סיר גדול של מים מלוחים היטב לרתיחה.
מחזיק כל כרוב ניצנים על ידי קצה גזע, לחתוך לפרוסות דקות מאוד באמצעות פורס מתכוונן להב או דק פרוסה עם סכין חדה טובה.
מחממים את החמאה ו-2 כפות השמן בתנור הולנדי של 5 1/2 עד 7 ליטר או סיר כבד עם מכסה על חום בינוני עד שהחמאה נמסה.
מוסיף את כרוב הניצנים וקמצוץ נדיב של מלח. להפחית את החום נמוך, לכסות ולבשל, ערבוב לעתים קרובות, במשך 5 דקות.
מוסיפים 1/4 כוס מים וממשיכים לבשל, מכוסים ומערבבים מדי פעם, למשך כ-15-20 דקות נוספות עד שהנבטים יהיו רכים אך עדיין מוצקים לנשיכה.
בינתיים, מחממים את השום והשמן שנותר במחבת קטנה או בסיר על אש נמוכה, מתערבלים במחבת מדי פעם, במשך 5-6 דקות עד ריחני וזהוב קל.
הסר מהחום. כאשר הנבטים נעשים, לתת להם לעמוד, מכוסה, את החום.
מבשלים את הפסטה במים הרותחים עד אל דנטה, ולאחר מכן, בהזמנת 1/2 כוס של פסטה בישול נוזלי, לנקז ולהעביר את הפסטה לקערת הגשה גדולה. מיד להוסיף את נבטים, מלאי, שום ושמן, לזרוק יחד.
מוסיף את העוף ו 1 1/2 כוסות של הגבינה. לזרוק יחד.
הוסף את נוזל הבישול כדי להרטיב, אם תרצה.
מגישים את הפסטה מיד, טפטף בשמן נוסף ומפוזר עם פלפל שחור בשפע, הגבינה הנותרת ומלח ים גס קצת על גבי.