לבשל את הספר: עוגת הקוקוס של סבתא סטיבנס עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 473 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סירופ תירס, וניל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 57 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: קוקוס Bebinca, לבשל את הספר: אורז קוקוס עם וריאציות, ו לבשל את הספר: סלט כרוב עם קוקוס קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
יומיים לפני ההגשה, לעשות את המילוי: בקערה גדולה, מערבבים יחד את השמנת החמוצה, הסוכר, ואת רוב הקוקוס. (שמור קצת לזריזה על גבי בסוף. מכסה ומקרר.
יום לפני ההגשה, להפוך את העוגה: מחממים התנור ל 177°. חמאה שני 8 x 2 אינץ מחבתות עוגה, קו עם קלף או נייר שעווה, חמאה שוב, ולהניח בצד. בקערה בינונית, לנפות את הקמח, אבקת אפייה, ומלח יחד ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בצל
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
סוכריות מצילות חיים
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
ויניגרט ורז'וס
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מניחים את החמאה בקערה אחרת ומכים עד אור ורך עם מיקסר חשמלי, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ויניגרט ורז'וס
4
מוסיף את הסוכר קצת בכל פעם, מכה אחרי כל תוספת. הפחת את מהירות המיקסר לנמוך, הוסף את הוניל, ואז את חלב החמאה, והכה שוב במהירות גבוהה במשך 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פרי תות שדה ברגל
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מוסיפים את תערובת הקמח ומכים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצילות חיים
6
מחלקים את הבלילה בין שני המחבתות והקש על הדלפק כדי להסיר בועות אוויר.
7
אופים עד העוגה הוא השחמה קלות המשרד למגע, על 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הסר, להתקרר לחלוטין על מתלה, ולאחר מכן לכבות כל שכבה על צלחות. לפצל כל אחד אופקית לשתי שכבות שוות.
9
להפריש 1 כוס המילוי. השתמש בשאר כדי "לבנות" את עוגת ארבע השכבות.
10
מורחים שכבה דקה של מילוי מתחת לשכבה הראשונה, כך שהעוגה לא נדבקת לצלחת. לאחר מכן מורחים שכבה של מילוי על החלק העליון של השכבה הראשונה, ומוסיפים את השכבה השנייה. חזור עד ארבע שכבות כבר התאספו (זה כמו לערום לבנים עם שכבה של מרגמה בין). מכסים את החלק העליון עם רק שכבה דקה של מילוי, כמו הדובדבן יתווספו. מכסים קלות את העוגה הלא מגולחת ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
11
כדי להפוך את הציפוי בשבע דקות: עם מיקסר כף יד, היכו יחד את החלבונים ביצה, סוכר, מלח, מים, וסירופ תירס בחלק העליון של דוד כפול.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
12
מניחים מעל מים רותחים ומכים עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
13
הסר מהחום ולהוסיף את הוניל. המשך להכות עד פסגות נוקשות טופס ואת הצדדים של הדוד הכפול העליון הם מגניבים. (הערה: זה עלול לקחת יותר מ-7 דקות!)
מרכיבים שתצטרך
פרי תות שדה ברגל
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
14
רגע לפני ההגשה, מערבבים את המילוי השמור עם הציפוי של שבע דקות וקרח את כל העוגה.