מבשלים את הספר: עוגת שכבת לימון עם ציפוי קמפרי
לבשל את הספר: עוגת שכבת לימון עם ציפוי קמפרי עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 638 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גרידת לימון, סודה לשתייה, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: מטבל שעועית שבע שכבות, עוגת שכבות לימון ורוזמרין רכה עם ציפוי גבינת שמנת לימון, ו עוגת שכבות לימון עם ציפוי גבינת שמנת לימון (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את העוגה, מחממים את התנור ל 177°. חמאה שני 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות או לרסס אותם עם ספריי nonstick. קו תחתית עם נייר קלף. אבק את המחבתות עם קמח לנצל את העודף.
בקערה בינונית מקציפים את הקמח הרב-תכליתי, קמח עוגה, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
בקערה גדולה, להכות את החמאה וסוכר עם מיקסר חשמלי עד אור ורך, על 3 דקות.
מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, מכים אחרי כל תוספת.
לסירוגין מוסיפים את תערובת הקמח ואת החמאה לתערובת החמאה, מתחילים ומסתיימים בקמח, ופועמים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים את הלימונצ ' לו, מיץ לימון וגרידת לימון ומכים רק עד incorporated.
מחלקים את הבלילה בין שתי המחבתות ואופים במשך 30 דקות, עד שהעוגות נפוחות ומוגדרות וקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי. מגניב את העוגות במשך 10 דקות מחבתות, להסיר להתקרר לחלוטין על מתלה חוט.
כדי להפוך את קרם חמאה קמפרי, לנצח את החמאה ו 2 כוסות סוכר של ממתקים בקערה בינונית עם מיקסר חשמלי עד חלקה וקרם, על 3 דקות. הכה בחלב, לימונצ ' לו, וקמפרי. בהדרגה לנצח ב 1 עד 2 כוסות יותר של סוכר ממתקים עד קרם חמאה הוא עבה וקרם.
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת וממרחים עם חצי מהקרם חמאה. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה ולהתפשט עם קרם חמאה שנותר.
הערה: תחליף ליקר דובדבנים, כגון קירש, עבור קמפרי ולהוסיף טיפה או שתיים של צבע מאכל אדום לציפוי.