קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות7
אירועיםאביב
מגזין

מבשלים את הספר: פודינג לחם ריבס עם רוטב ויסקי

מבשלים את הספר: פודינג לחם ריבס עם רוטב ויסקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: פודינג לחם ריבס עם רוטב ויסקי. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 358 קלוריות. אם יש לכם תמצית vanillan, ריבס, ויסקיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 112 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: פודינג לחם גבינת עיזים, לבשל את הספר: טנסי ויסקי צלעות חזיר, ו פודינג לחם עם רוטב ויסקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים, חלב, חצי וחצי, 1/4 כוס הסוכר, וניל, ומלח. מערבבים את הלחם לתוך תערובת הביצים, מכסים את הקערה, ומקררים לפחות 30 דקות או עד 2 שעות, דוחפים את הלחם לתוך הנוזל מעת לעת.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מחממים התנור ל 191°. חמאה 8 אינץ ' מרובע תבנית אפייה. בקערה בינונית, לשלב את ריבס, את הנותרים 1/4 כוס סוכר, ואת הקינמון. מערבבים בעדינות את תערובת ריבס לתוך תערובת הלחם.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
3
יוצקים את התערובת באופן שווה לתוך תבנית אפייה מוכן.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
אופים עד חום זהוב מעט נפוח, 55 דקות עד 1 שעה 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
5
הסר מהתנור להתקרר על מדף במשך כ 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
6
בסיר קטן, להמיס את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
7
להקציף בסוכר, חצי וחצי, ויסקי, ומלח. להביא מבשלים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הרוטב הוא מעובה מעט, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי.וויסקי.
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
הסר מהחום.
9
כדי לשרת, כפית את פודינג לחם חם לתוך קערות הגשה טפטוף עם רוטב ויסקי חם.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי.וויסקי.
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות