מבשלים את הספר: פודינג לחם ריבס עם רוטב ויסקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: פודינג לחם ריבס עם רוטב ויסקי. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 358 קלוריות. אם יש לכם תמצית vanillan, ריבס, ויסקיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 112 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: פודינג לחם גבינת עיזים, לבשל את הספר: טנסי ויסקי צלעות חזיר, ו פודינג לחם עם רוטב ויסקי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים, חלב, חצי וחצי, 1/4 כוס הסוכר, וניל, ומלח. מערבבים את הלחם לתוך תערובת הביצים, מכסים את הקערה, ומקררים לפחות 30 דקות או עד 2 שעות, דוחפים את הלחם לתוך הנוזל מעת לעת.
מחממים התנור ל 191°. חמאה 8 אינץ ' מרובע תבנית אפייה. בקערה בינונית, לשלב את ריבס, את הנותרים 1/4 כוס סוכר, ואת הקינמון. מערבבים בעדינות את תערובת ריבס לתוך תערובת הלחם.
יוצקים את התערובת באופן שווה לתוך תבנית אפייה מוכן.
אופים עד חום זהוב מעט נפוח, 55 דקות עד 1 שעה 5 דקות.
הסר מהתנור להתקרר על מדף במשך כ 30 דקות.
בסיר קטן, להמיס את החמאה על אש בינונית.
להקציף בסוכר, חצי וחצי, ויסקי, ומלח. להביא מבשלים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הרוטב הוא מעובה מעט, 4 עד 5 דקות.
כדי לשרת, כפית את פודינג לחם חם לתוך קערות הגשה טפטוף עם רוטב ויסקי חם.