קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות7
אירועיםאביב
מגזין

מבשלים את הספר: פודינג לחם ריבס עם רוטב ויסקי

מבשלים את הספר: פודינג לחם ריבס עם רוטב ויסקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: פודינג לחם ריבס עם רוטב ויסקי. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 358 קלוריות. אם יש לכם תמצית vanillan, ריבס, ויסקיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 112 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: פודינג לחם גבינת עיזים, לבשל את הספר: טנסי ויסקי צלעות חזיר, ו פודינג לחם עם רוטב ויסקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים, חלב, חצי וחצי, 1/4 כוס הסוכר, וניל, ומלח. מערבבים את הלחם לתוך תערובת הביצים, מכסים את הקערה, ומקררים לפחות 30 דקות או עד 2 שעות, דוחפים את הלחם לתוך הנוזל מעת לעת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מחממים התנור ל 191°. חמאה 8 אינץ ' מרובע תבנית אפייה. בקערה בינונית, לשלב את ריבס, את הנותרים 1/4 כוס סוכר, ואת הקינמון. מערבבים בעדינות את תערובת ריבס לתוך תערובת הלחם.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
יוצקים את התערובת באופן שווה לתוך תבנית אפייה מוכן.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
4
אופים עד חום זהוב מעט נפוח, 55 דקות עד 1 שעה 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
הסר מהתנור להתקרר על מדף במשך כ 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
בסיר קטן, להמיס את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
7
להקציף בסוכר, חצי וחצי, ויסקי, ומלח. להביא מבשלים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הרוטב הוא מעובה מעט, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי.וויסקי.
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
8
הסר מהחום.
9
כדי לשרת, כפית את פודינג לחם חם לתוך קערות הגשה טפטוף עם רוטב ויסקי חם.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי.וויסקי.
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון