קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות77
מגזין

מבשלים את הספר: פיצה עם נקניק ופלפלים

מבשלים את הספר: פיצה עם נקניק ופלפלים
אם יש לך מוצרלה, חומץ בלסמי, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: פלפלים Piedmontese, מבשלים את הספר: קבב טלה טחון עם פלפלים חריפים טורקיים, ו לבשל את הספר: פיצה ביצה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מפורר את הנקניק לתוך מחבת sauté קטנה ומבשל על אש בינונית, ערבוב מדי פעם לשבור את כל גושים, עד חום זהוב, על 8 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר צלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מערבבים את השמן והשום במחבת קטנה ומבשלים על אש בינונית נמוכה רק עד השום הוא בקושי זהוב, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מערבבים את הצלפים וחומץ בלסמי בקערה קטנה ומקציפים בשום ובשמן. מתבלים במלח לפי הטעם ופתיתי הפלפל האדומים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיף את הפלפלים, ערבוב בעדינות מעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
5
מורחים את רוטב העגבניות באופן שווה על קרום הפיצה האפוי, ומשאירים גבול 1/2 אינץ'. לפזר את הנקניק על הרוטב ולסדר את הפלפלים על גבי. לפזר את הגבינות באופן שווה על הפיצה. לצלות לפי ההוראות, ולאחר מכן לחתוך 6 פרוסות לשרת.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
6
בצק פיצה
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנטשמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
7
- עושה 2 ק " ג -
8
לטאטא את המים החמים, שמרים, וסוכר יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
תן לעמוד במקום חם במשך 10 דקות, או עד השמרים הוא קצף.
מרכיבים שתצטרך
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
10
מערבבים את הקמח והמלח בקערה של מערבל לעמוד מצויד עם וו הבצק ומערבבים היטב. עם המיקסר על נמוך, להוסיף את תערובת השמרים ושמן, ערבוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
המשך לערבב, בהדרגה להגדיל את מהירות המיקסר עד בינוני גבוה, עד הבצק הוא חלק וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
12
להעביר את הבצק למשטח מקומח קלות ולתת לו כמה סיבובים ביד כדי לסיים ללוש אותו; זה עדיין יהיה דביק מעט.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
13
לחלופין, לשלב את הקמח והמלח בקערה גדולה לטאטא יחד. הפוך באר במרכז החומרים היבשים ולהוסיף את תערובת שמרים ושמן. באמצעות כף עץ, מערבבים את החומרים הרטובים לתוך החומרים היבשים עד שהתערובת נוקשה מדי כדי לערבב, ולאחר מכן לערבב עם הידיים בקערה עד שהבצק מגיע יחד ומושך מן הצדדים של הקערה. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה משוריין קלות ללוש, הוספת קמח רק כמה שצריך כדי למנוע דבק, עד חלקה, אלסטי, ורק מעט דביק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
14
מעבירים את הבצק לקערה משומנת גדולה, פונים למעיל, מכסים במגבת מטבח או בניילון נצמד, ומניחים לעלות במקום חם למשך 1 עד 1/2 שעות, עד להכפלת גודלו.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
תמצית וניל שקופה או מיםתמצית וניל שקופה או מים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
15
Punch למטה את הבצק ולהפוך אותו על משטח עבודה משוריין היטב. מחלקים אותו ל 8 חתיכות (כ 4 אונקיות כל) ולעצב כל אחד לכדור. מכסים במגבת תה ונותנים לעמוד במשך 15 דקות לפני מתיחה של הבצק. או, לטיפול קל יותר, להעביר את הכדורים לתבנית אפייה מקורנת לקרר עד קר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אגרוףאגרוף
תהתה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
16
אבק משטח עבודה גדול עם תערובת של קמח וסולת. אם הבצק כבר בקירור, להעביר כדור אחד למשטח העבודה ולתת לעמוד רק עד עדיין קר אבל לא קר (כ 16° אם נבדק עם מדחום מיידי לקרוא).
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
17
בינתיים, מחממים את מחבת המחבת מעל חום בינוני עד חם מאוד, על 5 דקות (במסעדה, אנו משתמשים במדחום אינפרא אדום דיגיטלי כדי לאמוד את הטמפרטורה של המחבת, אשר, באופן אידיאלי, צריך להיות 191°).
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
18
שימוש בידיים שלך, להתחיל ללחוץ ולמתוח את הבצק לתוך סיבוב 9 עד 10 אינץ', הוספת רק קמח נוסף מספיק סולת על משטח העבודה כדי לשמור על הבצק מלהידבק; באמצעות יד אחת כמדריך, מדרון שפה עבה מעט סביב מעגל הבצק. לעבוד מהר, להיזהר לא overwork הבצק; אם הוא מתנגד או מתכווץ בחזרה כפי שאתה לעצב אותו, לתת לו לנוח לזמן קצר לפני שתמשיך. (אם אתה מעדיף, אתה יכול לגלגל את הבצק עם מערוך. קמח קל את משטח העבודה ואת מערוך; מפזרים את מערוך עם יותר קמח במידת הצורך כדי למנוע דבק.)
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
19
בזהירות למקם את הבצק עגול על מחבת מחומם מראש לבשל עד בקושי שיזוף בצד הראשון משחימים בכמה כתמים, 2 עד 3 דקות. כאשר הקרום מבשל, אם אתה רואה חלקים שנשארים לא מבושלים, במיוחד חלקים עבים יותר, פשוט לחץ אותם על המחבת כך שהם מבשלים קצת יותר; לאחר הבצק יש להגדיר, אתה יכול להזיז את הקרום סביב לפי הצורך לבישול אפילו יותר. הפוך את הקרום מעל ומבשלים עד הצד השני יבש לחלוטין, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
20
אנו ממליצים לעשות רק פיצה אחת בכל פעם ומגישים כל אחד ברגע שזה נעשה. אם אתה צריך לעשות הרבה למסיבה גדולה, לבשל כמה מהם פעם אחת (undercook אותם מעט) ולאחר מכן לחמם אותם בתנור חם לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
21
מניחים את קרום הפיצה parbaked על קליפת פיצה או תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
22
מורחים את רוטב העגבניות באופן שווה על הקרום, משאירים גבול 1/2 אינץ ' מסביב, ומעל לכל שאר החומרים כפי שצוין במתכון הפרט. (לא לשים את הרוטב וכל מרכיבים אחרים על קרום הפיצה עד מוכן לצלות אותו, או הקרום עלול להיות רטוב.)
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
23
החלק את הפיצה תחת המטגן, כ 4 אינץ ' ממקור החום, ו לצלות במשך 7 או 8 דקות (או כפי שצוין אחרת במתכון הפרט), עד החומרים לציפוי מחוממים ו/או מבושל דרך ואת הקרום הוא חרוך שלפוחיות כתמים.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
24
סיים את הפיצה עם כל שאר החומרים, כמתואר במתכון האישי, וחתוך לפרוסות עם גלגל פיצה, מזמרה במטבח, או סכין חדה מאוד.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
25
מגישים חם.

מרכיבים

7אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילה פעילה שמרים יבשיםחבילה פעילה שמרים יבשים11 קילו קישואים,1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)8286 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק00 00 " קמח1שן שום, מרוסקשן שום, מרוסק85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)נקניק איטלקי מתוק או חם (כ 1/2 קישור גדול), מעטפת הוסרהנקניק איטלקי מתוק או חם (כ 1/2 קישור גדול), מעטפת הוסרה1WES E אומנויות השפה האנגליתפלפליםפלפלים31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרפלפלים piquillo, מנוקז היטב לרבעים לאורכופלפלים piquillo, מנוקז היטב לרבעים לאורכו1צביטהנדיב של פתיתי פלפל אדום חם, או לטעוםנדיב של פתיתי פלפל אדום חם, או לטעום596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקסיו די רומאקסיו די רומא2(חוֹרֶף)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים11 קילו קישואים,צלפים עמוסים במלח, שטפו וספוגים במשך הלילה במים קרים (מחליפים את המים לעתים קרובות)צלפים עמוסים במלח, שטפו וספוגים במשך הלילה במים קרים (מחליפים את המים לעתים קרובות)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמוצרלה טריה גרוסהמוצרלה טריה גרוסה21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעגבניות מתוחות פומיעגבניות מתוחות פומי2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים חמים (95°F)מים חמים (95°F)