קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מגזין

מבשלים את הספר: שעועית "אפויה" בוסטון

מבשלים את הספר: שעועית
מבשלים את הספר: שעועית "אפויה" בוסטון עשויה להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 284 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. אם יש לך מולסה, חומץ סיידר, שמן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. 23 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. נסו מבשלים את הספר: עוגת קרם בוסטון, לבשל את הספר: בוסטון התחת מבושל כמו חזיר, ו מבשלים את הספר: שעועית סצ'ואן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את השעועית, עלי דפנה, מים, ו 1 כף שמן בתנור. נעל את המכסה במקום מעל חום גבוה להביא ללחץ גבוה. התאם את החום כדי לשמור על לחץ גבוה ומבשל במשך 15 דקות. הפחת את הלחץ על ידי הצבת התנור תחת מים זורמים קרים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
הסר את המכסה, הטיית אותו ממך כדי לאפשר קיטור לברוח.
3
מסננים את השעועית, שומר את הנוזל. החזירו את השעועית ו-2 כוסות נוזל לבישול. זרוק כל נוזל שנותר או להזמין אותו להכנת המרק הבא שלך.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
4
מחממים את כף השמן הנותרת במחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מטגנים את הבצלים ואת השום עד הבצלים מתחילים חום בקצוות, 3 עד 4 דקות. מערבבים בדבשה, חרדל, רסק עגבניות, ציפורן וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
3/4 כפית מולסה3/4 כפית מולסה
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
יוצקים את התערובת על גבי השעועית. אל תערבבי.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
7
נעל את המכסה במקום ושוב חום גבוה לחזור ללחץ גבוה. התאם את החום כדי לשמור על לחץ גבוה ומבשל במשך 10 דקות נוספות.
8
הסר את המכסה, הטיית אותו ממך כדי לאפשר קיטור לברוח. אם השעועית אינה מכרז, החלף (אבל לא לנעול) את המכסה ומבשלים עד שנעשה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
9
לפני ההגשה, להסיר את שיני, עלי דפנה, ומקלות קינמון. התערובת תתעבה על עמידה, אבל אם אתה רוצה לעבות אותו מיד, פירה חלק מהשעועית ומערבבים את מחית בחזרה. מערבבים בחומץ ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים