מבשלים את הספר: שעועית "אפויה" בוסטון עשויה להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 284 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. אם יש לך מולסה, חומץ סיידר, שמן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. 23 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. נסו מבשלים את הספר: עוגת קרם בוסטון, לבשל את הספר: בוסטון התחת מבושל כמו חזיר, ו מבשלים את הספר: שעועית סצ'ואן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את השעועית, עלי דפנה, מים, ו 1 כף שמן בתנור. נעל את המכסה במקום מעל חום גבוה להביא ללחץ גבוה. התאם את החום כדי לשמור על לחץ גבוה ומבשל במשך 15 דקות. הפחת את הלחץ על ידי הצבת התנור תחת מים זורמים קרים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
הסר את המכסה, הטיית אותו ממך כדי לאפשר קיטור לברוח.
3
מסננים את השעועית, שומר את הנוזל. החזירו את השעועית ו-2 כוסות נוזל לבישול. זרוק כל נוזל שנותר או להזמין אותו להכנת המרק הבא שלך.
מטגנים את הבצלים ואת השום עד הבצלים מתחילים חום בקצוות, 3 עד 4 דקות. מערבבים בדבשה, חרדל, רסק עגבניות, ציפורן וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
יכול דיאט קרם סודה
3/4 כפית מולסה
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
6
יוצקים את התערובת על גבי השעועית. אל תערבבי.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
7
נעל את המכסה במקום ושוב חום גבוה לחזור ללחץ גבוה. התאם את החום כדי לשמור על לחץ גבוה ומבשל במשך 10 דקות נוספות.
8
הסר את המכסה, הטיית אותו ממך כדי לאפשר קיטור לברוח. אם השעועית אינה מכרז, החלף (אבל לא לנעול) את המכסה ומבשלים עד שנעשה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
9
לפני ההגשה, להסיר את שיני, עלי דפנה, ומקלות קינמון. התערובת תתעבה על עמידה, אבל אם אתה רוצה לעבות אותו מיד, פירה חלק מהשעועית ומערבבים את מחית בחזרה. מערבבים בחומץ ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף