מגש אנטיפסטו עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 80 גרם של שומן, וסך הכל 857 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. אם יש לך חומץ בלסמי בגילאי, שמן זית, גבינת מונטריי מיושנת טריז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. וזה טוב. נסו מגש אנטיפסטו, מגש אנטיפסטו, ו מגש אנטיפסטו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מחבת ברזל יצוק על חום גבוה עד עישון, על 8 עד 10 דקות.
2
מוסיפים את הירקות לקערה גדולה, טפטוף עם שמן זית ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. גריל הירקות על מחבת הגריל החמה במשך 2 עד 3 דקות לכל צד, מבלי לזוז כך שהם מקבלים סימני גריל נחמדים.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר מגש גדול טפטוף עם חומץ בלסמי מבוגר.
מרכיבים שתצטרך
1
מחממים מחבת ברזל יצוק על חום גבוה עד עישון, על 8 עד 10 דקות.
2
לטפטף את פרוסות הלחם עם שמן זית ולסדר על מחבת הגריל החמה במשך 2 עד 3 דקות לכל צד, מבלי לזוז כך שהם מקבלים סימני גריל נחמדים וטוסט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
3
עבור התפשטות ריקוטה: להתחיל על ידי קליית צנוברים במחבת יבשה מעל חום בינוני. לזרוק על אש נמוכה עד חום זהוב, על 5 דקות. להפחית את החום נמוך ולהוסיף את הדבש.
מרכיבים שתצטרך
4
מערבבים היטב כך האגוזים לקבל מצופה באופן שווה ודבש נמס. אפשר להתקרר מעט, ולאחר מכן להוסיף לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הריקוטה, שמן זית, נענע ומלח ופלפל, לפי הטעם. מקררים עד חברות ricotta עד קצת לפני ההגשה עם שאור גריל ופריטים antipasto.
מרכיבים שתצטרך
6
עבור המגש: לסדר את הירקות בגריל, שאור בגריל, ריקוטה, זיתים, פרושוטו וגבינה על מגש גדול ומגישים.