מגש אנטיפסטו
מגש אנטיפסטו עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 80 גרם של שומן, וסך הכל 857 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. אם יש לך חומץ בלסמי בגילאי, שמן זית, גבינת מונטריי מיושנת טריז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. וזה טוב. נסו מגש אנטיפסטו, מגש אנטיפסטו, ו מגש אנטיפסטו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת ברזל יצוק על חום גבוה עד עישון, על 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את הירקות לקערה גדולה, טפטוף עם שמן זית ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. גריל הירקות על מחבת הגריל החמה במשך 2 עד 3 דקות לכל צד, מבלי לזוז כך שהם מקבלים סימני גריל נחמדים.
הסר מגש גדול טפטוף עם חומץ בלסמי מבוגר.
מחממים מחבת ברזל יצוק על חום גבוה עד עישון, על 8 עד 10 דקות.
לטפטף את פרוסות הלחם עם שמן זית ולסדר על מחבת הגריל החמה במשך 2 עד 3 דקות לכל צד, מבלי לזוז כך שהם מקבלים סימני גריל נחמדים וטוסט באופן שווה.
עבור התפשטות ריקוטה: להתחיל על ידי קליית צנוברים במחבת יבשה מעל חום בינוני. לזרוק על אש נמוכה עד חום זהוב, על 5 דקות. להפחית את החום נמוך ולהוסיף את הדבש.
מערבבים היטב כך האגוזים לקבל מצופה באופן שווה ודבש נמס. אפשר להתקרר מעט, ולאחר מכן להוסיף לקערה גדולה.
מוסיפים את הריקוטה, שמן זית, נענע ומלח ופלפל, לפי הטעם. מקררים עד חברות ricotta עד קצת לפני ההגשה עם שאור גריל ופריטים antipasto.
עבור המגש: לסדר את הירקות בגריל, שאור בגריל, ריקוטה, זיתים, פרושוטו וגבינה על מגש גדול ומגישים.