תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל מגש Antipasti. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 812 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 54 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך פלפלים, מלח ופלפל, צלפים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 14 שעות ו-15 דקות. נסו מגש אנטיפסטי, מגש אנטיפסטי, ו מגש אפרסק אנטיפסטי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מסדרים את הבשר, הגבינות, ואת פוקצ ' ה על מגש גדול. לארגן מגש של Pinzimonio.
3
מניחים את הזיתים במרינדה וסלט פלפל אדום קלוי בקערות הגשה קטנות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלויים
בלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
לשרת, ומאפשר לאורחים לחבר מבחר משלהם של antipasti על הצלחת שלהם.;
5
מגוון ירקות חתוכים (כגון גזר, סלרי, נורת שומר, צנוניות, פלפלים אדומים ותפוזים ועגבניות שרי)
מרכיבים שתצטרך
פלפל כתום
1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
נורת שומר
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
מערבבים את השמן, המלח והפלפל בקערה קטנה כדי להתמזג. מסדרים את הירקות על מגש.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מגישים את הירקות עם המטבל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
8
מערבבים את השמן, גרידת לימון, פתיתי פלפל אדומים במחבת קטנה וכבדה על חום בינוני רק עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כסף ללא נעליים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הסר מהחום.
10
מוסיפים את הזיתים וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירס
11
מוסיף את הבזיליקום; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות
12
לשרת.
13
מחממים את המטגן. מכסים גיליון אפייה כבד בנייר כסף. מסדרים את הפלפלים על תבנית האפייה. לטגן עד העורות חום שלפוחית, הפיכת הפלפלים מעל מדי פעם, על 15 דקות. מצרף את הפלפלים בשקית פלסטיק resealable. מניחים בצד עד מקורר לטמפרטורת החדר, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
14
לקלף, זרע, ולחתוך את הפלפלים לרצועות עבות 1/2 אינץ'. לזרוק את רצועות הפלפל, זיתים, שמן, צלפים, בזיליקום, שום, מלח ופלפל בקערה בינונית לשלב. מכסים ומקררים עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
שום גויה®
בלילת לחם תירס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה