מגש בוטאנה מקסיקני
מגש בוטאנה מקסיקני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 42 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 797 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. 79 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. לכו לחנות ותביאו מלח, פלפל, טורטיות תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. . נסו מגש פיאסטה מקסיקני, מגש סלט מקסיקני, ו מגש אנטיפסטו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
לשפשף בשר ועוף עם תיבול פהיטה ו 2 כפיות שום אבקה.
חותכים בשר ועוף לרצועות 1 אינץ', ולהניח בצד.
בסיר, שעועית מבושלת חמה מעל חום בינוני-נמוך.
מערבבים מלח, פלפל לימון, ו 1/2 אבקת שום כפית לתוך אבוקדו פירה. תניח בצד.
מחממים שמן תירס במחבת עמוקה מעל חום בינוני גבוה.
חותכים טורטיות במחצית, ואז לחתוך במחצית שוב לעשות 4 חתיכות משולש לכל טורטייה.
מניחים לתוך המחבת כמו חתיכות טורטייה רבות שיתאימו ללא חופפים, ומטגנים עד פריך; חזור על תהליך זה עד שכל חתיכות טורטייה נשרפו.
הסר טורטיות פריכות מגבות נייר. להשליך שמן, ולמחוק מחבת.
להחזיר מחבת לחום בינוני, ומערבבים בבשר, עוף, פלפל ובצל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, כ 7 דקות; ואז מערבבים בכוסברה.
שכבת חתיכות טורטייה לאורך החלק התחתון של צלחת אפייה גדולה.
מורחים שעועית מטוגנת באופן שווה על פני חתיכות טורטייה.
מפזרים גבינה על שעועית, ולאחר מכן להפיץ תערובת בשר באופן שווה על גבי.
אופים בתנור שחומם מראש עד גבינה ושעועית תוססים, כ 20 דקות.
הסר מהתנור, ושחרר שמנת חמוצה וממרח אבוקדו על ידי כפות במקומות שונים על פני החלק העליון.
מפזרים עגבניות וחלפיניו למעלה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 45 דולר.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.