זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. אם יש לכם כרוב נאפה, רוטב סויה, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מדבקות סיר חזיר, מדבקות חזיר ושרימפס, ו מדבקות חזיר ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, לזרוק יחד כרוב 3/4 כפית מלח ולהניח בצד במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
להעביר מגבת צלחת נקייה או בכותנה, לאסוף מסתיים יחד, ולסובב לסחוט כמה שיותר מים ככל האפשר. לנגב קערה נקייה, ואז להחזיר כרוב אליו.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיפים חזיר, זנגביל, גזר, בצל ירוק, שום ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
על משטח יבש, לפרוס 1 עטיפת gyoza, שמירה על עטיפות שנותרו מכוסות בד מעומעם או מגבת נייר. כפית 1 1/2 כפיות מילוי למרכז, ואז להרטיב באמצע קצה עם אצבע רטובה. מקפלים חצי ללא לחות של עטיפה מעל חצי רטוב כדי ליצור צורה חצי ירח פתוח. כדי לאטום, באמצעות האגודל והאצבע של יד אחת, טופס 6 קפלים זעירים לאורך קצה לא מוארך של עטיפה, לחיצה על קפלים נגד גבול רטוב כדי לצרף מילוי. גבול רטוב יישאר חלק ויעקום באופן אוטומטי בחצי עיגול. לעמוד כופתה, בצד התפר למעלה, על תבנית אפייה ולחץ בעדינות כדי לשטח את התחתונה. מכסים באופן רופף עם מטלית לחה או מגבת נייר. טופס הנותרים כופתאות באותו אופן.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
ב 10 אינץ', lidded, לא מקל מחבת על חום גבוה בינוני, שמן חום עד חם אבל לא עישון, ולאחר מכן להסיר מחום ולסדר מדבקות סיר בתבנית מעגלית הדוקה בעמידה בשמן (הם צריכים לגעת אחד בשני). מבשלים, חשופים, עד שישבנים הם זהובים חיוורים, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פוטיסטים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
הוסף 1/2 כוס מים, להטות מחבת להפיץ, ואז לכסות בחוזקה עם מכסה ומבשלים עד הנוזל התאדה תחתית של כופתאות הם פריך וזהוב, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
הוסף 2 כפות יותר מים אם מחבת נראה יבש לפני תחתית הם השחמה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
הסר מכסה ומבשל, מחבת רועד לשחרר מדבקות סיר, עד קיטור מתפוגג, 1 עד 2 דקות. הפוך צלחת גדולה עם שפה מעל מחבת. באמצעות מחזיקי סיר, להחזיק צלחת ומחבת יחד ולהפוך מחבת.
מרכיבים שתצטרך
פוטיסטים
ציוד שתשתמש בו
מחזיק סיר
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
10
הסר מחבת לשרת מדבקות סיר חם.
מרכיבים שתצטרך
פוטיסטים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף