מוק מניקוטי היא מנה עיקרית המגישה 8. מתבוננים בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 288 קלוריות , 20 גרם חלבון ו -9 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-10 דקות . גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, שמנת, רוטב ספגטי ללא בשר ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. עם ציון של 75% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מוק לזניה , מוק סנגריה ומוק מקגרידל .
הוראות
1
בקערה גדולה מערבבים את שבעת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מורחים 1/2 כוס על כל אטריות; רול אפ בסגנון ג'לי רול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דראגי פנינה לבנות
3
מניחים את התפר כלפי מטה ב-11 אינץ'. x 7 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
מפזרים גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגורר
5
מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 35 דקות. לגלות; מטפטפים רוטב ספגטי אם רוצים.