גשו לסופר וקנו מרק עוף פחות נתרן, שמן זית, מרווה שפשף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 43% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מדליונים של חמישה תבלינים חזיר עם קומקווט ופלפלים, פלפלים אדומים קלויים: שתי טכניקות קלייה וכיצד להשרות אותם, ו עוף עם פלפלים וארטישוקים.
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2
מפזרים את החזיר עם תיבול איטלקי, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים חזיר, ומבשלים 1 דקה בכל צד או עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר מהמחבת.
5
להוסיף פלפל למחבת; לטגן 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
שלב את המרק, רסק עגבניות, טימין, מרווה, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
7
להחזיר חזיר למחבת, ולהוסיף תערובת מרק לבבות ארטישוק. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 8 דקות או עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
8
הסר חזיר מן המחבת, ולשמור על חם. להגדיל את החום בינוני גבוה; לבשל 2 דקות או עד מעובה מעט. כפית את תערובת הארטישוק על החזיר.