מדליונים חזיר עם פלפלים אדומים וארטישוק
גשו לסופר וקנו מרק עוף פחות נתרן, שמן זית, מרווה שפשף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 43% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מדליונים של חמישה תבלינים חזיר עם קומקווט ופלפלים, פלפלים אדומים קלויים: שתי טכניקות קלייה וכיצד להשרות אותם, ו עוף עם פלפלים וארטישוקים.
הוראות
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מפזרים את החזיר עם תיבול איטלקי, מלח ופלפל.
מוסיפים חזיר, ומבשלים 1 דקה בכל צד או עד השחמה קלה.
להוסיף פלפל למחבת; לטגן 2 דקות.
שלב את המרק, רסק עגבניות, טימין, מרווה, ערבוב עם מקצף.
להחזיר חזיר למחבת, ולהוסיף תערובת מרק לבבות ארטישוק. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 8 דקות או עד מחומם היטב.
הסר חזיר מן המחבת, ולשמור על חם. להגדיל את החום בינוני גבוה; לבשל 2 דקות או עד מעובה מעט. כפית את תערובת הארטישוק על החזיר.