מדליונים צרובים, צ'אטני עגבניות, רוטב גבינה כחולה
מדליונים צרובים, צ'אטני עגבניות, רוטב גבינה כחולה דורש כ 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. רוטב זה יש 1078 קלוריות, 49 גרם חלבון, ו 86 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מאוכלרשת דורש מלח ופלפל טחון, שאלוט, גבינה ומלח. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. עם כפית ציון 65%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון סטייק צרוב עם סלט עגבניות וגבינה כחולה, פילה צרוב במחבת עם רוטב גבינה כחולה, ו סטייק צרוב עם בצל מקורמל ורוטב גבינה כחולה.
הוראות
מוסיפים את השמן לסיר על אש בינונית. לאחר שהשמן חם מוסיפים את השום והשאלוט והזיעה, 3 עד 4 דקות. לאחר מכן, מוסיפים את העגבניות ומבשלים תוך כדי ערבוב תוך כדי בישול, 8 עד 10 דקות. לבסוף, מוסיפים את היין ומאפשרים לתערובת להתבשל עד שהעגבניות מתבשלות והיין מבושל לחלוטין, תוך ערבוב מדי פעם, 10 עד 12 דקות. לאחר שתערובת העגבניות התבשלה והופחתה ב -20 עד 30 אחוז, מסירים מהאש ומפזרים את המלח והפלפל.
מוסיפים את החמאה לסיר על אש בינונית-גבוהה. לאחר שהחמאה נמסה, מנמיכים את האש ומוסיפים את הקמח תוך ערבוב ליצירת רוקס. הרוקס צריך להיות בצבע בלונדיני חיוור. לאחר הכנת הרוקס מנמיכים את האש לנמוכה, מוסיפים את החלב, מערבבים לתוך הרוקס ומבשלים עד שהחלב מסמיך. לבסוף מוסיפים לסיר את הגבינה וזרעי הסלרי, כמות קטנה בכל פעם. חזור על הפעולה עד שכל הגבינה נוספה ומתערבבת היטב.
מוציאים את הסיר מהחום וממשיכים לערבב כדי להבטיח עקביות.
לבשר בקר ואספרגוס: מחממים את השמן במחבת מטגנת עם תחתית עבה, בערך 1 דקה. במהלך החימום, מפזרים את הבשר במלח ופלפל משני הצדדים, ולאחר מכן מוסיפים למחבת החמה. צורבים את הבקר למשך 2 דקות, הופכים ומנמיכים את האש לבינונית-גבוהה. מבשלים את הצד השני של הבקר עד להשחמה, כ -2 דקות. ואז מוציאים את הבקר כדי לאפשר מנוחה לפני ההגשה. כשהמחבת המקורית עדיין על אש, מוסיפים את האספרגוס ומבשלים, 2 עד 3 דקות, מרפרפים במהלך התהליך.
מגישים את הבקר עם צ ' אטני העגבניות ורוטב הגבינה הכחולה, עם אספרגוס בצד.