קושימומחה
מוכן ב1 ש, 14 דק.
מנות120
ציון בריאות0
מגזין

מדלן לחם תירס כתום-רוזמרין

מדלן לחם תירס כתום-רוזמרין
מדלן לחם תירס כתום רוזמרין עשוי להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-120 מנות. מנה אחת מכילה 24 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 14 דקות. גשו לסופר וקנו רוזמרין, חמאה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 7%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות תירס מדלן, עוגיות תירס מדלן, ו עוגיות תירס מדלן עם כרישה ופקאנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לטאטא יחד תערובת קמח תירס, קמח, 1/4 כוס סוכר, גרידת תפוזים, ורוזמרין בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת קמח תירסתערובת קמח תירס
גרידה כתומהגרידה כתומה
רוזמריןרוזמרין
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מוסיפים חלב חמאה, חמאה מומסת וביצים.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
חמאהחמאה
ביצהביצה
4
להקציף יחד רק עד מעורבב. הבלילה כפית לתוך מחבתות מדלן מבריק משומן קלות, מילוי שלושה רבעים מלאים.
מרכיבים שתצטרך
מדלן.מדלן.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
אופים, בקבוצות, 16 עד 18 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הסר מהמחבתות באופן מיידי.
7
מגישים חם, או מגניב לחלוטין על מדפים תיל( כ 20 דקות), להקפיא שקיות מקפיא פלסטיק zip-top עד 1 חודש. כדי לשרת, לארגן כמות רצויה של madeleines על תבנית אפייה, ואופים ב 350 במשך 5 עד 6 דקות או עד מחומם היטב.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Forge Cellars מסווג ריזלינג עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
Forge Cellars Classque Riesling
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.